Banner 932x524px

Jesenska serija strokovnih usposabljanj ONKRAJ KULTURNEGA MODELA

Motovila v sodelovanju s partnerji in mednarodnimi strokovnjaki od leta 2018 izvaja serijo strokovnih usposabljanj “Onkraj kulturnega modela” (OKM). Usposabljanja ponujajo nova orodja, veščine in znanja za celostni razvoj slovenskega kulturnega in ustvarjalnih sektorjev (KUS) in priložnost, da svoj način delovanja preverijo in ustrezno prilagodijo, da bodo v prihodnosti dosegali trajn(ostn)e učinke. Hkrati program OKM prispeva k promociji in ozaveščanju o vrednosti kulture tudi za druge sektorje, zlasti izobraževalnega in znanstvenega, socialnega, gospodarskega in zdravstvenega.

Serija usposabljanj OKM 2020 v sodelovanju s CzK

Na osnovi dejanskih potreb sektorja, trenutnih kriznih razmer in aktualnih (mednarodnih) smernic in trendov razvoja tega sektorja bomo med junijem in novembrom 2020 v sodelovanju s Centrom za kreativnost (CzK) organizirali serijo javno dostopnih brezplačnih usposabljanj OKM.

Usposabljanja so prilagojena različnim ciljnim skupinam in/ali se osredotočajo na različne teme, ki so relevantne za kulturni, filmski in ustvarjalni sektor.

Na junijski cikel usposabljanj smo povabili domače in tuje strokovnjake za strateški in finančni razvoj organizacij, ki nas nagovarjajo k osnovnemu premisleku pristopa do pridobivanja sredstev in vodenja projektov. Preverite, kako je bilo na spletnih seminarjih Nazaj k osnovam finančnega menedžmenta in Občinstvo v ospredju.

Financni Menedzment Ii Okm Junij2020

 

Spletne seminarje, ki so namenjeni predstavnikom vseh področij KUS, vodijo strokovnjaki za strateški in finančni razvoj organizacij ter razvoj organizacij, ki se osredotočajo na odnos s publiko.

Med avgustom in novembrom vabimo na ciklus treh specializiranih strokovnih usposabljanj za strokovnjake s področja filma in AV sektorjev, ki jih organiziramo v okviru mednarodnih filmskih festivalov:

– Kino Otok (Izola, 26.–30. avgust): Inovativni modeli sodelovanja mednarodnih filmskih festivalov in platform videa na zahtevo.
–Poklon viziji (Nova Gorica, 5. oktober): Kinematografi kot inovativna kulturna središča v lokalnih skupnostih.
–LIFFe (Ljubljana, november): Izzivi promocije in prikazovanja AV del.

Dodatne informacije: Ines Kežman (ines.kezman[at]motovila.si)

Serija usposabljanj zavoda Motovila je organizirana kot del dejavnosti Partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija. 

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1