E Novice

Spletne strani in spletne domene »motovila.si« so last Motovile, Centra za spodbujanje sodelovanja v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih, Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana, matična številka: 6421300000 (v nadaljevanju: Motovila).

Uporabo spletnega mesta (brskanje, odpiranje povezav, branje vsebine in podobno) in spletnih aplikacij (spletno brskanje po oglasih v okviru aplikacij, oddajanje podatkov v aplikacije, uporaba podatkov iz oglasov in podobno) štejemo kot soglasje obiskovalca spletnega mesta, da se strinja s splošnimi pogoji uporabe. V kolikor se obiskovalec spletnega mesta s splošnimi pogoji ne strinja, je zaprošen, da spletnega mesta ne uporablja.

Motovila si pridružuje pravico, da splošne pogoje uporabe kadarkoli in brez predhodne najave spremeni, tako da novo različico objavi na zadevnem spletnem mestu.

Splošni pogoji veljajo za celotno spletno mesto in vse njegove posamezne dele, kot so razdelki, pod-strani ali aplikacije, ki tečejo na spletni strani, v kolikor za posamezen del izrecno ni določeno drugače.

Vsebine spletnega mesta in omejitev odgovornosti pri uporabi spletnega mesta

Informacije o programu Ustvarjalna Evropa in druge objavljene vsebine (v nadaljevanju vsebine) so nastale z najboljšim namenom informiranja in zagotavljanja koristnih in uporabnih vsebin za obiskovalce spletnega mesta. Uporabniki uporabljajo objavljene vsebine na lastno odgovornost.

Motovila skuša na spletni strani po svojih najboljših močeh zagotavljati točnost in pravilnost podatkov, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti glede točnosti in pravilnosti objavljenih ali preko obvestil (e-novice) posredovanih informacij in vsebin, ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice zaradi spremembe ali izbrisa že objavljenih informacij ali vsebin in ne prevzema odgovornosti za morebitno nastalo škodo, ki bi obiskovalcu spletne strani ali prejemniku obvestil nastala zaradi uporabe ali nemožnosti uporabe tam objavljenih informacij in drugih vsebin (vključno z obrazci). Prav tako ne odgovarja za poškodbe računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do in uporabljati spletno stran (vključno s poškodbami, ki jih povzročijo virusi).

Na spletni strani so objavljene tudi povezave, ki kažejo na spletne strani drugih oseb. Na delovanje teh strani in njihovo vsebino Motovila ne more vplivati in ne sprejema nikakršne odgovornosti za točnost informacij in vsebin na zunanjih spletnih straneh, ki niso v domeni Motovile.

Motovila si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani na kakršenkoli način in brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice takih sprememb.

Spletno mesto in z njim povezane vsebine se smejo uporabljati le v nekomercialne namene in ob upoštevanju avtorskih pravic v skladu z zakonom in temi splošnimi pogoji uporabe.

Avtorske pravice

Vse vsebine, grafični in drugi elementi na spletni strani so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

V kolikor pri posamezni vsebini na spletni strani ni navedeno drugače, je vsebine spletnega mesta dovoljeno prosto reproducirati in distribuirati v elektronski obliki ali dajati na voljo javnosti, vendar izključno za nepridobitne (nekomercialne) namene in pod pogojem, da se jih ne spreminja, ne predeluje in da se navede vir v obliki aktivne povezave z imenom »Motovila«, ki kaže na spletno mesto motovila.si.

Primer navedbe vira iz spletne strani motovila.si bi tako bil:
»Vir: »Motovila«.

Hands Typing Typewriter Ancient Retro Classic Keyboard
Hands Typing Typewriter Ancient Retro Classic Keyboard
Varstvo osebnih podatkov

E-novice: S prijavo na e-novice prek obrazca na motovila.si se uporabnik strinja, da se njegov e-poštni naslov ter ime organizacije, če ga uporabnik posreduje, shrani in uporabi izključno za namene obveščanja. Zavod Motovila bo vaše podatke uporabil izključno za posredovanje informacij, ki se nanašajo na (mednarodno) kulturno sodelovanje in priložnosti, namenjene podpori kulturnega in ustvarjalnih sektorjev. Več o vsebinah e-novic najdete tukaj. Uporabnik se lahko v vsakem trenutku odjavi s seznama prejemnikov e-novic, in sicer prek povezave na dnu sporočila e-novic (pod »odjavi/unsubscribe«) ali prek info@motovila.si. V primeru vaše odjave od novic bomo hranili kopijo vaše prijave na novice še toliko časa, kot smo na podlagi predpisov še lahko pozvani k njeni predložitvi. Trenutni zastarali rok za tovrstne postopke znaša dve leti, zato bomo kopijo privolitve in s tem vaš elektronski naslov dokončno izbrisali iz naših evidenc v tretjem letu od prejetja vaše odjave.

E-novice pošiljamo prek spletne platforme MailChimp. Spletna platforma Mailchimp v svojih Splošnih pogojih uporabe in politiki zasebnosti zagotavlja spoštovanje pravil iz Splošne uredbe GDPR in potrjuje, da je pridobila certifikat skladnosti z zasebnostim ščitom EU-ZDA (EU-U.S. Privacy Shield Framework).

Piškotki: Spletna stran uporablja besedilne datoteke (t. i. »piškotke), ki jih shrani v naprave, s katerimi uporabniki interneta dostopajo do spletne strani in ki so namenjene prepoznavanju teh naprav. Spletna stran uporablja piškotke z namenom zbiranja podatkov o njeni uporabi za izboljšanje uporabniške izkušnje. Več o piškotkih tukaj.

Kontaktni podatki: V kolikor uporabnik odkrije napako ali drugo pomanjkljivost na spletni strani, nam to lahko sporoči na info@motovila.si. Na ta naslov nam lahko sporoči tudi zahteve za umik svojih osebnih podatkov iz spletne strani, kar zajema tudi slikovni ali video posnetek, na katerem se posameznik pojavi. Motovila bo v tem primeru osebne podatke nemudoma umaknila s spletne strani, ne odgovarja pa za objavo teh podatkov ali posnetkov na drugih strežnikih, kjer jih objavijo druge osebe.

Na istem naslovu smo na voljo tudi za druge informacije in morebitna pooblastila v zvezi z avtorskimi pravicami.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1