Enovice Motovila
Želite vedeti več?
Vabimo vas k prebiranju naših e-novic:

Motovilke vključujejo novosti s področja avdiovizualnih in kulturnih politik na evropski ravni, mednarodnega kulturnega sodelovanja, priložnosti za spodbujanje mednarodne mobilnosti ter usposablja in povezovanja v mednarodnem prostoru ter (strokovne) bralne namige.

CED novice pa obveščajo o vsem, kar zadeva program EU Ustvarjalna Evropa: aktualni razpisi, svetovalni dogodki, ki jih pripravljamo za vas, nove partnerske ponudbe iz tujine, vabila na dogodke, ki jih izvajajo slovenske organizacije v okviru podprtih projektov, in uspehi Slovenije na razpisih podprogramov MEDIA in Kultura. Izberete lahko novice:
– CED MEDIA: za področje filma in avdiovizualnih sektorjev (podprogram MEDIA) in/ali
– CED Kultura: za vsa ostala kulturno-umetniška področja (podprogram Kultura).

Ob prijavi na e-novice bomo z vašimi podatki delovali v skladu s splošno uredbo EU o varstvu podatkov (General Data Protection Regulation – GDPR), ki velja od 25. maja 2018. Vaše podatke bomo hranili in uporabili izključno za posredovanje novic, ki jih pripravlja zavod Motovila, center za spodbujanje sodelovanja v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih. Več informacij o spoštovanju zasebnosti in poslovanju zavoda Motovila tukaj.

Arhiv novic:
Motovilke
– CED MEDIA
– CED Kultura

Podpirajo nas

Ce Eacea Hor En 943x165@72 E1454406692103 380x69
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Evropska Komisija
Logo Mol 1