Hands Typing Typewriter Ancient Retro Classic Keyboard
Želite vedeti več?
Vabimo vas k branju naših e-novic.

Mesečno izdamo dvoje novic: Motovilke in CEDilke.

Motovilke vključujejo novosti s področja avdiovizualnih in kulturnih politik na evropski ravni, mednarodnega kulturnega sodelovanja, priložnosti za spodbujanje mednarodne mobilnosti ter usposablja in povezovanja v mednarodnem prostoru ter (strokovne) bralne namige. Novice razpošiljamo navadno 3. teden v mesecu.

CED novice (CEDilke) pa obveščajo o vsem, kar zadeva program EU Ustvarjalna Evropa: aktualni razpisi, svetovalni dogodki, ki jih pripravljamo za vas, nove partnerske ponudbe iz tujine, vabila na dogodke, ki jih izvajajo slovenske organizacije v okviru podprtih projektov, in uspehi Slovenije na razpisih vseh treh sklopov programa: Kultura, MEDIA in Medsektorski sklop. Novice razpošiljamo navadno 1. teden v mesecu. Izvajalci projektov Ustvarjalna Evropa, obveščajte nas!

Prijavite se na naše e-novice

Motovilke
(obvezno polje)


Zavod Motovila bo vaše osebne podatke uporabil izključno za posredovanje uporabnih informacij, ki se nanašajo na podporo za in v kulturi. Naročnino na e-novice potrdite na spodnjem gumbu:

Če ne želite več prejemati e-novic zavoda Motovila, se lahko odjavite prek povezave na dnu sporočila, glej »odjavi/unsubscribe«, ali nam to sporočite na info@motovila.si. Z vašimi podatki* bomo upravljali skladno s splošno uredbo EU o varstvu podatkov.  S klikom spodaj se strinjate, da bomo vaše podatke obdelali v skladu s pogoji o spoštovanju zasebnosti in poslovanju zavoda Motovila.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


CEDilke Zavod Motovila bo vaše osebne podatke uporabil izključno za posredovanje uporabnih informacij, ki jih omogoča program EU Ustvarjalna Evropa oz. se nanašajo na podporo za in v kulturi. Naročnino na e-novice potrdite na spodnjem gumbu:

Če ne želite več prejemati e-novic zavoda Motovila, se lahko odjavite prek povezave na dnu sporočila, glej »odjavi/unsubscribe«, ali nam to sporočite na info@ced-slovenia.eu. Z vašimi podatki* bomo upravljali skladno s splošno uredbo EU o varstvu podatkov. S klikom spodaj se strinjate, da bomo vaše podatke obdelali v skladu s pogoji o spoštovanju zasebnosti in poslovanju zavoda Motovila.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Dušan Dovč, MGLC Švicarija, o naših novicah: “Novičniki so uredniško premišljeni in odlično zasnovani. Poleg informacij o aktualnih razpisih Ustvarjalne Evrope, možnostih svetovanja in informativnih dnevih uredništvo Motovile ponuja tudi novice o strategijah kulturne politike na nacionalni in EU ravni, različnih dogodkih (v času epidemije je Motovila razvila serijo pogovorov o mobilnosti v kulturi), predstavljajo se primeri dobre prakse in iskalnik partnerjev. E-novice dopolnjujejo informacije o drugih priložnostih za izobraževanje in povezovanje javnega in zasebnega kulturnega sektorja. E-novice so tako nepogrešljivo orodje za kulturne delavce, zlasti menedžerje, saj nas ažurno in v nebirokratskem jeziku seznanjajo s kulturno politiko na mednarodni ravni.

*Zavod Motovila bo vaše osebne podatke (ime in priimek oz. ime organizacije ter e-naslov) uporabil izključno za posredovanje uporabnih informacij, ki se nanašajo na podporo za in v kulturnem in ustvarjalnih sektorjih. Ob prijavi na e-novice bomo z vašimi podatki delovali v skladu s splošno uredbo EU o varstvu podatkov (General Data Protection Regulation – GDPR), ki velja od 25. maja 2018. Vaše podatke bomo hranili in uporabili izključno za posredovanje novic, ki jih pripravlja zavod Motovila, center za spodbujanje sodelovanja v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih. Več informacij o spoštovanju zasebnosti in poslovanju zavoda Motovila tukaj.

Arhiv novic: CED.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1