Motovila Mala Sola 932x524px 1

Mala šola kulturnega menedžmenta

Motovila je v sodelovanju s Centrom za kreativnost, zavodom Kinoatelje in EPK Nova Gorica/Gorizia GO!2025 v letu 2022 organizirala program usposabljanja Mala šola kulturnega menedžmenta.

Na prvem usposabljanju Male šole kulturnega menedžmenta smo se pogovarjali o finančnem menedžmentuVeronika Vodlan, projektna svetovalka na CNVOS, je z nami delila napotke, kako se lotiti priprave finančnega načrta in kaj je pomembno pri izvajanju projektov.

Na drugem usposabljanju o razvoju občinstev sta se predavatelja iz Portugalske, Inês Bettencourt da Câmara in Ilídio Louro, osredotočila na partnersko povezovanje, vzajemno učenje in sodelovanje s skupnostmi.

Na tretjem usposabljanju o osnovah uspešnega komuniciranja pa je Uroš Bonšek predstavil, kako si zastaviti komunikacijske cilje in načrt, kako sestaviti dobro sporočilo za javnost, kako pripravite dodatne materiale, kako določiti komunikacijske kanale in ciljne skupine.

Video posnetki so dostopni na našem YouTube kanalu.

 

 

Mala šola kulturnega menedžmenta je del serije usposabljanj Onkraj kulturnega modela, ki jo izvaja zavod Motovila kot del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Logo Czk

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1