Motovila Mala Sola 932x524px 4

Mala šola kulturnega menedžmenta: #3 Osnove komuniciranja

Datum dogodka 12.04. 2022 • 09:30  −  12.04. 2022 • 16:00
VstopninaBrezplačno

Motovila v sodelovanju s Centrom za kreativnost, zavodom Kinoatelje in EPK Nova Gorica/Gorizia GO!2025 organizira program usposabljanja Mala šola kulturnega menedžmenta. Serijo treh strokovnih usposabljanj marca začenjamo s finančnim menedžmentom, aprila pa sledita še usposabljanje iz razvoja občinstev in komuniciranja. S priznanimi strokovnjaki. Vabljeni!

Usposabljanja za predstavnike organizacij s področja kulturnega in ustvarjalnih sektorjev:

#1 Finančni menedžment:
8. marec, 9.30–16.00
Predava: Veronika Vodlan (SI)
Jezik: SL

#2 Razvoj občinstev:
5. april, 9.30–16.00
Predavata: Inês Bettencourt da Câmara in Ilídio Louro (PT)
Jezik: EN

#3 Osnove komuniciranja:
12. april, 9.30–16.00
Predava: Uroš Bonšek (SI)

Jezik: SL

Prijave za udeležbo na
* seriji usposabljanj NA LOKACIJI zaprte.
* samo na SPLETNEM predavanju #3 Osnove komuniciranja: TUKAJ do 8. aprila.
Dodatne informacije: info[at]motovila.si

KDAJ

12. april, 9.30 do 16.00

KJE

X-center, Nova Gorica & splet (samo predavanje)

PRIJAVE

odprte

#3 Osnove komuniciranja
Predavatelj: Uroš Bonšek (SI).
PROGRAM

Prvi del usposabljanja je zasnovan kot seminar, ki bo potekal v živo na lokaciji in tudi na spletu. Za manjšo skupino udeležencev na lokaciji po odmoru sledi še interaktivna delavnica.

SEMINAR na lokaciji in na spletu (9.30–12.30)
Teorija. Osnove uspešnega komuniciranja – kako si zastaviti komunikacijske cilje in načrt, kako sestaviti dobro sporočilo za javnost, kako pripravite dodatne materiale, kako določiti komunikacijske kanale in ciljne skupine.

INTERAKTIVNA DELAVNICA na lokaciji (13.30–16.00)
Teorija v praksi. Na konkretnem primeru bodo slušatelji s pridobljenimi znanji iz prvega dela izobraževanja teorijo prenesli v prakso.

Dogodek bo potekal v slovenskem jeziku.

K udeležbi vabljeni predstavniki organizacij s področja kulturnega in ustvarjalnih sektorjev, ki želite pridobiti dodatno znanje na področju finančnega menedžmenta, še zlasti tisti, ki nameravate sodelovati na razpisih Ustvarjalna Evropa za projekte evropskega sodelovanja (glej tukaj) oz. načrtujete druge mednarodne projekte kot del aktivnosti evropske prestolnice kulture GO!2025.

Motovila Pop Up PisarnaMotovilina POP-UP pisarna: Ekipa Motovile bo po usposabljanju v Novi Gorici na voljo za svetovanje za udeležence na lokaciji. V primeru, da bi želeli rezervirati termin, navedite v prijavi.

Prijave za udeležbo na

* na SPLETNEM predavanju TUKAJ do 8. aprila.

* na LOKACIJI so zaprte, število mest je omejeno.
Kljub temu nam pišite na info[at]motovila.si, če vas udeležba v živo (predavanje + delavnica) zanima. Sporočili vam bomo, ali se je kakšno mesto sprostilo.

Uroš BonšekO predavatelju: Uroš Bonšek se s komuniciranjem profesionalno ukvarja že 15 let. 3 leta je delal v oglaševanju, bil 7 let vodja odnosov z javnostjo v Centru urbane kulture Kina Šiška, ki ji je priskrbel več kot 40 tisoč medijskih objav. Nato je bil 2 leti vodja odnosov z javnostjo na Centru nevladnih organizacij Slovenije (CNVOS), kjer je letno pripravil več kot 10 delavnic na temo komuniciranja, svetoval kulturnim in socialnim zavodom na področju komunikacije in spisal tudi dva priročnika. Od leta 2018 je vodja komuniciranja v IT podjetju, a občasno še skrbi za komunikacijske aktivnosti kulturnih festivalov (Okarina Bled, Art Stays Ptuj).

Mala šola kulturnega menedžmenta je del serije usposabljanj Onkraj kulturnega modela, ki jo izvaja zavod Motovila kot del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

Logo Czk

Vabljeni tudi na

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1