Motovila Na Otoku Zelene Prakse 2024 Banner Z Logotipi

Motovila na festivalu Kino Otok o zelenem prehodu

V sodelovanju s festivalom Kino Otok nadaljujemo razpravo o trajnostnih okoljskih praksah v kulturi in filmu.

Festivalske delavce, ki delajo z mladim občinstvom, filmske pedagoge, učitelje iz osnovnih in srednjih šol ter ostale zainteresirane udeležence in organizacije, ki se ukvarjajo s filmsko in kulturno vzgojo oz. mladimi občinstvi, vabimo 6. junija v Izolo na seminar in delavnico z naslovom Zeleni prehod v kulturi: fokus na mladem občinstvu.

Osrednja gostja in mentorica delavnice bo Claudia Ziegenfuß iz združenja Kijufi (DE), ki v mreži Young4Film koordinira vzpostavitev listine o trajnostnem razvoju in družbeni ozaveščenosti na področju aktivnosti razvoja mladega občinstva.

Seminar in delavnica bosta v angleškem jeziku. Prost vstop, obvezne predhodne prijave do 5. junija prek spletnega obrazca.

Motovila je partner filmskih festivalov, tudi letošnjega 20. mednarodnega filmskega festivala Kino Otok – Isola Cinema, ki bo med 5. in 9. junijem. Sodelujemo z organizatorji vseh vidnih domačih filmskih festivalov. Zagotavljamo strateško svetovanje pri razvoju, mednarodnem sodelovanju in pozicioniranju filmskih festivalov in strokovnjakov. V sodelovanju s filmskimi festivali pripravimo in izvedemo programe usposabljanj različnih formatov in gostimo priznane domače in tuje strokovnjake, ki nudijo nasvete za uspešno umeščanje avdiovizualnih projektov na mednarodne trge, za dostop do financ in ustvarjalni razvoj s (čezmejnim) potencialom doseganja občinstev.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1