Creative Europe Desks @womex 2022

Motovila do konca julija 2023

Do konca julija 2023 organiziramo strokovne, informativne in svetovalne dogodke, tudi za deležnike, ki pripravljajo projektne vloge za razpise Ustvarjalna Evropa.

Poleg tega smo se odzvali vabilu za sodelovanje na dogodkih doma in v tujini.

Preverite, kaj pripravljamo za vas!

Želite sodelovati z nami?
Pišite nam na info[at]motovila.si.
(So)organiziramo

Srečanje Ustvarjalna Evropa letnik 2022 (Ljubljana, 17. maj): za prejemnike sredstev Ustvarjalna Evropa na razpisih za leto 2022 v vseh treh sklopih programa (KULTURA, MEDIA in Medsektorski sklop).

Informativno srečanje Kultura premika Evropo za rezidence (Ljubljana, 23. maj) je namenjeno izvajalcem in/ali upravljalce kulturno-umetniških rezidenčnih programov, ki jih zanima razpis Kultura premika Evropo za rezidence. Gostimo Goethe inštitut Bruselj.

Delavnica »S konkretnimi koraki do trajnostnih kulturnih dogodkov« (Izola, 8. junij) na festivalu Kino Otok. O praktičnih rešitvah za bolj trajnostno delovanje kulturnih organizacij v času podnebne krize. V sodelovanju z Umanotero, Slovensko fundacijo za trajnostni razvoj.

Akreditirane predstavnike AV industrije vabimo na koprodukcijske zajtrke (Annecy, 14.–16. junij), ki bodo na Annecy International Animation Film Festival.

KULtorki: serija brezplačnih svetovanj o programu Ustvarjalna Evropa. Vse zainteresirane prosimo za obvezen predhodni dogovor glede termina, in sicer prek e-pošte info[at]ced-slovenia.eu.

Motovila s CED Slovenija na festivalu v Karlovih Varih med 30. junijem in 8. julijem sodeluje s CED MEDIA Češka. Akreditirane predstavnike AV industrije vabimo 3. julija na večerjo distributerjev.

Motovila na

Srečanje predstavnikov evropske mreže centrov CED – KULTURA v Stockholmu (SE), 26.–28. april.

Forum o mobilnosti v kulturi, 9.–10. maj v Tunisu in na spletu, ki ga organizira On the Move v sodelovanju s Culture Funding Watch in Howlround. Dogodek je del letne generalne skupščine OTM, ki se je v Tuniziji udeležuje Mateja Lazar iz Motovile kot članica upravnega odbora OTM. V Tuniziji bo potekalo tudi srečanje mreže MIP – Mobility Information Points.

Srečanje Beyond the Obvious (BtO), 6.–10. junij v Elefsini, ki ga organizira združenje Culture Action Europe. Tema letošnjega BtO je skrb, dobro počutje, dobro življenje in kultura. Mateja Lazar se v Grčiji kot članica udeležuje še delovnega srečanja upravnega odbora CAE.

Srečanje predstavnikov evropske mreže centrov CED – KULTURA v Cuenci (ES) in udeležba na VI Forum Culture and Ruralities, 4.–7. julij, ki ga organizira špansko ministrstvo za kulturo in šport.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1