Kviff Signal 2022 07 21 130940 009

Motovila s CED Slovenija na filmskem festivalu v Karlovih Varih

Med 30. junijem in 8. julijem letos bo potekala že 57. edicija mednarodnega filmskega festivala v Karlovih Varih (International Film Festival Karlovy Vary – KVIFF).

Na festivalu se vsako leto predstavili okoli 200 filmov z vsega sveta, strokovni program KVIFF Eastern Promises pa poveže obetavne filmske ustvarjalce iz Srednje in Vzhodne Evrope ter Balkana z več kot 1.300 distributerji, prodajnimi agenti, producenti in festivalskimi programerji.

Na festivalu v Karlovih Varih bo tudi Motovila s CED Slovenija.

Prav tam tudi letos sodelujemo s CED MEDIA Češka. V ponedeljek, 3. julija vabimo akreditirane predstavnike industrije na večerjo distributerjev. Za več informacij in možnost udeležbe pišite na ines.kezman[at]ced-slovenia.eu.

Več informacij o festivalu in strokovnem programu tukaj.

Motovila sodeluje z organizatorji vseh vidnih domačih in tujih filmskih festivalov. Zagotavljamo strateško svetovanje pri razvoju, mednarodnem sodelovanju in pozicioniranju filmskih festivalov in strokovnjakov. Smo zanesljiv partner pri snovanju in izvedbi strokovnih spremljevalnih dogodkov filmskih festivalov. Sledimo mednarodnim trendom v avdiovizualnem sektorju.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1