Motovila Usmerjeni Poslovni Pristopi Mnzs Sept 2019 (8)

Motovila do konca marca 2023

Do konca marca 2023 organiziramo strokovne, informativne in svetovalne dogodke za deležnike, ki pripravljajo projektne vloge za razpise Ustvarjalna Evropa v letu 2022.

Poleg tega smo se odzvali vabilu za sodelovanje na dogodkih doma in v tujini.

Preverite, kaj pripravljamo za vas!

Želite sodelovati z nami?
Pišite nam na info[at]motovila.si.

[Foto: Motovilino usposabljanje, 2018.]

(So)organiziramo

* KULtorek je namenjen brezplačnemu svetovanju (do 45 minut na organizacijo) o programu Ustvarjalna Evropa: vsak torek do 28. marca.

* CED Malta na obisku, 17. in 18. januar: na priporočilo Evropske komisije in Izvajalske agencije EACEA bo predstavnica malteške pisarne CED v Sloveniji na obisku z namenom izmenjave izkušenj o izvajanju nalog CED. Hkrati se bo srečala s producenti, da predstavi malteško kulturno krajino in se poveže za morebitna mednarodna sodelovanja.

* Ustvarjalna Evropa v 2023 sreča Obzorje Evropa, Ljubljana, 25. januar, za predstavnike kulturnega in ustvarjalnih sektorjev, ki s svojo dejavnostjo segajo na področje raziskav in inovacij in jih zato zanimajo priložnosti za financiranje mednarodnega sodelovanja in povezovanja, ki jih omogočata oba evropska programa.

* Delavnica za prijavitelje KULTURA projekti sodelovanja 2023, Ljubljana, 26. januar, ki bodo s projektnimi predlogi kandidirali na aktualnem razpisu za leto 2023.

* Delavnica za prijavitelje KULTURA Kroženje evropskih literarnih del 2023, Ljubljana, 3. februar, ki bodo s projektnimi predlogi kandidirali na aktualnem razpisu za leto 2023.

* Spletni pitching za razpis Ustvarjalna Evropa – Laboratorij za ustvarjalne inovacije, 2. marec. Na dogodku lahko sodelujete aktivno s predstavitvijo projekta ali v občinstvu in se kot partner pridružite predstavljenim projektom oz. se z namenom sodelovanja povežete s prisotnimi udeleženci.

* Spletni dogodek European News Pitch, 14. marec. Dogodek je namenjen javnim in zasebnim medijem ter novinarskim organizacijam.

* Motovilina POP-UP pisarna na festivalu MENT, 30. marec. Obiščite našo POP-UP pisarno v Kinu Šiška, ki jo bomo vzpostavili v okviru festivala MENT in v sodelovanju s CED Hrvaška.

Motovila na

* Mednarodni filmski festival When East Meets West (WEMW) v Trstu, 23. in 24. januarja.

* Mednarodni filmski festival Berlinale v Berlinu, 19.–22. februarja, vključno z udeležbo na letnem srečanju mreže centrov CED–MEDIA s predstavniki Evropske komisije in Izvajalske agencije EACEA. Akreditirane udeležence Berlinala vabimo tudi na Berlinale MEDIA Infoday 2023, ki bo 20. februarja od 10.00 do 16.45 na lokaciji Landesvertretung Schleswig-Holstein, In den Ministergärten 8, Berlin.

* Cultural Deal for Europe annual policy conversation v Bruslju, 28. februarja, ki ga organizirajo CAE, ECF in Europa Nostra. Mateja Lazar se v Bruslju kot članica udeležuje še delovnega srečanja upravnega odbora CAE.

* CEE Animation Workshop, 3. marec v Ljubljani: pogovor s filmskimi ustvarjalci in profesionalci pod naslovom “Inkluzija na platnu”. Dogodek organizira CEE Animation v sodelovanju z Motovilo (CED Slovenija).

* Konferenca FOOTPRINTS, 8.–9. marec v Amsterdamu: razprava z evropskimi partnerji, glasbeniki in javnostjo o trajnosti, enakosti in odnosu do vseh kriz.

Mladi filmski selektorji za mlado občinstvo! Strokovni seminar o vključevanju mladih v oblikovanje filmskih programov, 13. in 14. marca 2023 v Ljubljani.

* Festival MENT, 30. marec v Ljubljani: posvet Omizje o slovenski glasbi v filmu o umeščanju glasbe v zabavne industrije ter stanju in praksah na področju uporabe glasbe v televizijskih in filmskih produkcijah v Sloveniji. Dogodek organizirata Motovila in SIGIC.

O tem kaj počnemo, boste najbolje obveščeni, če nam sledite.
Berite e-novice in nas spremljajte na spletu.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1