Innovation Lab Pitching 2023 (1)

Pitch Your Innovation!

Datum dogodka 02.03. 2023 • 10:30  −  02.03. 2023 • 12:30
VstopninaBrezplačno

Motovila (CED Slovenija) v sodelovanju s CED pisarnami iz 18 držav in Izvajalsko agencijo (EACEA) vabi na spletni pitching za razpis Ustvarjalna Evropa – Laboratorij za ustvarjalne inovacije.

Na dogodku lahko sodelujete aktivno s predstavitvijo projekta ali v občinstvu in se kot partner pridružite predstavljenim projektom oz. se z namenom sodelovanja povežete s prisotnimi udeleženci.

Prijave obvezne!

Kdaj

Četrtek, 2. marec 2023, 10.30-12.30

Kje

Na spletu

Prijave do

Za predstavitev do 16. feb // Kot opazovalka_ec do 1. marec

O razpisu MEDSEKTORSKI SKLOP – Laboratorij za ustvarjalne inovacije

Creative Europe InnovlabEvropska Komisija želi z ukrepom „Laboratorij za ustvarjalne inovacije“ (CREA-CROSS-2023-INNOVLAB, rok za oddajo vlog 20. april 2023) spodbujati inovativne pristope k ustvarjanju vsebin, dostopu, distribuciji in promociji v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih ter v drugih sektorjih. Ti pristopi upoštevajo digitalni prehod in zajemajo tako tržno kot tudi netržno razsežnost.

Laboratorij bo omogočil oblikovanje inovativnih rešitev (npr. orodij, modelov in metodologij), ki se lahko uporabljajo v avdiovizualnem sektorju in vsaj še enem ustvarjalnem in/ali kulturnem sektorju. Rešitve morajo imeti potencial za prodor na trg.

Spletni dogodek Pitch Your Innovation!

KDAJ: Četrtek, 2. marec 2023, od 10.30 do 12.30.
KJE: Na spletu

Med prijavljenimi bomo izbrali 8 organizacij (tbc), ki bodo predstavile projektno idejo, s katero želijo k sodelovanju povabiti mednarodne partnerje. Vsak udeleženec bo imel na voljo 5 minut za predstavitev svojega projekta ter 2–3 minute za vprašanja in odgovore iz publike.

Na dogodku lahko sodelujete aktivno s predstavitvijo projekta ali v občinstvu in se kot partner pridružite predstavljenim projektom oz. se z namenom sodelovanja povežete s prisotnimi udeleženci.

Dogodek organizirajo centri Ustvarjalna Evropa iz Belgije, Češke, Danske, Estonije, Francije, Irske, Italije, Hrvaške, Litve, Madžarske, Nemčije, Nizozemske, Poljske, Portugalske, Romunije, Slovenije, Španije in Ukrajine.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku.

PRIJAVE
Vabljeni, da predstavite projekt ali pa se dogodka udeležite kot opazovalka_ec tudi z namenom partnerskega povezovanja:

– S svojim projektom (z namenom predstavitve) se prijavite do 16. februarja (do 12.00) TUKAJ.

– Če se dogodka želite udeležiti le kot opazovalka_ec, se lahko prijavite do 1. marca TUKAJ.

Dodatne informacije: info[at]ced-slovenia.eu

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1