Motovila Ced Slovenija Publikacija

Aktualni razpisi Ustvarjalna Evropa 2023

Trenutno so objavljeni razpisi programa Ustvarjalna Evropa MEDIA in Medsektorski sklop za leto 2023.

Podprogram MEDIA omogoča številne priložnosti sofinanciranja za filmski in avdiovizualni sektor, medtem ko MEDSEKTORSKI SKLOP povezuje kulturne, AV idr. ustvarjalne sektorje, vključno s sektorjem novičarskih medijev (NEWS media). Besedila razpisov so dostopna na portalu Funding & tender opportunities (FTOP). Več informacij o aktualnih razpisih Ustvarjalna Evropa najdete na spletnem mestu CED Slovenija.

Vabljeni, da prelistate publikacijo Ustvarjalna Evropa 2021–2027, ki je izšla pri Motovili in vključuje “abc” informacije o EU programu financiranja, komu je uspelo iz Slovenije in kako vam lahko pomaga CED Slovenija. Publikacija je dostopna tudi v tiskani obliki. Za dodatne informacije nam pišite na info[at]ced-slovenia.eu.

Aktualni razpisi Ustvarjalna Evropa 2023:

MEDIA
MEDSEKTORSKI SKLOP

Prelistajte publikacijo Ustvarjalna Evropa 2021–2027, ki je izšla pri Motovili in vključuje “abc” informacije o EU programu financiranja, komu je uspelo iz Slovenije in kako vam lahko pomaga CED Slovenija. Če želite natisnjeno izvedbo publikacije, nam pišite na info[at]ced-slovenia.eu.

Ustvarjalna Evropa 2021–2027

Mobilnost

Aktualni so tudi razpisi Kultura premika Evropo – Culture Moves Europe

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1