Napovedujemo Dogodke Ustvarjalna Evropa Za Razpise 2022

Napovedujemo dogodke Ustvarjalna Evropa za razpise 2022

Motovila v sklopu dejavnosti CED Slovenija za uporabnike pripravlja serijo informativnih dnevov, delavnic in svetovanj za program Ustvarjalna Evropa.

Novi razpisi Ustvarjalne Evrope (MEDIA/Kultura/Medsektorski sklop) bodo predvidoma objavljeni že v začetku februarja, saj je bil 13. januarja sprejet program dela za izvajanje Ustvarjalne Evrope v letu 2022.

Za zainteresirane deležnike in prijavitelje na razpise Ustvarjalna Evropa za leto 2022 bomo organizirali naslednje dogodke (predvidoma bodo potekali prek spleta), ki so vam lahko v pomoč pri pridobivanju informacij, oblikovanju projektnih idej in/ali pripravi projektnih vlog:

POZOR: Časovnica dogodkov se lahko še spremeni, odvisno od objave razpisov, izkazanega interesa pa tudi trenutnih zdravstvenih razmer. O vseh spremembah in novostih vas sproti obveščamo, zato nas spremljajte!

Kako vam lahko pomagamo?

– Strokovno ocenimo vašo projektno idejo z evropsko dimenzijo.
– Priskočimo na pomoč pri iskanju partnerjev po Evropi.
– Napotimo vas na druge nacionalne in mednarodne vire financiranja.
– Pomagamo pri postopku prijave na razpise Ustvarjalna Evropa in odgovarjamo na tehnična vprašanja.
– Nudimo svetovanje in usposabljanje o projektnem vodenju.V sodelovanju s partnerji pa pripravljamo tudi dogodke, namenjene informiranju o priložnostih, ki jih (tudi) kulturnemu in ustvarjalnim sektorjem omogočajo drugi programi EU:

  • januarja vabimo na e-informativni dan Ustvarjalna Evropa sreča Obzorje Evropa;
  • februarja vabimo na spletni dogodek, na katerem bo Točka CERV (PiNA) predstavila razpis Evropski zgodovinski spomin programa CERV (Remembrance; rok za prijavo na razpis: 24. 3. 2022 do 17.00 CET).
Vljudno vabljeni!

E Kava »ustvarjalna Evropa Sreča Program Cerv«

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1