Motovila Cedslovenia Uspesnoustvarjalno2023 Foto Asiana Jurca Avci Aja 6

Motovila za začetek leta 2024

Že v začetku leta 2024 organiziramo strokovne, informativne in svetovalne dogodke, tudi za deležnike, ki pripravljajo projektne vloge za razpise Ustvarjalna Evropa.

Poleg tega smo se odzvali vabilu za sodelovanje na dogodkih doma in v tujini.

Preverite, kaj pripravljamo za vas!

Želite sodelovati z nami?
Pišite nam na info[at]motovila.si.

[Foto Asiana Jurca Avci ©Motovila: Uspešno … ustvarjalno, Ljubljana 2023]

(So)organiziramo

European News Pitch 2024 za novičarske medije: 10. januar (splet). Dogodek je namenjen javnim in zasebnim medijem ter novinarskim organizacijam, ki jih zanima razpis Ustvarjalna Evropa – Medsektorski sklop Novinarska partnerstva. Prijave obvezne! V sodelovanju z centri CED iz 21 držav.

Culture beyond access: Kako načrtovati in organizirati vključujoče in dostopne dogodke v kulturi: 22. januar (Trst, IT). Pogovor na tržaškem filmskem festivalu o zagotavljanju dostopa do kulturnih vsebin v najširšem pomenu. V sodelovanju s centri CED MEDIA Italija in Nemčija.

Strategija trženja filma: od razvoja do distribucije: 31. januar (splet). Praktična spletna delavnica za filmske ustvarjalce. Prijave obvezne!

Seminar Laboratorij za inovacije – primeri dobrih praks: 2. februar (splet). Za vse, ki vas zanima razpis Laboratorij za inovacije programa Ustvarjalna Evropa. Prijave obvezne.

KULtorek: serija brezplačnih svetovanj o programu Ustvarjalna Evropa. Vse zainteresirane prosimo za obvezen predhodni dogovor glede termina, in sicer prek e-pošte info[at]ced-slovenia.eu. Prednost imajo predstavniki organizacij, ki se prijavljajo na januarske razpise roke.

Motovila na

Mednarodni filmski festival When East Meets West (WEMW) v Trstu, 21.– 23. januar 2024. Na festivalu prispevamo z izvedbo pogovora Culture beyond access: Kako načrtovati in organizirati vključujoče in dostopne dogodke v kulturi, 22. januarja.

Regionalno srečanje mreže EUROPE DIRECT v Bukarešti (RO), 30. in 31. januar 2024.

Srečanje predstavnikov evropske mreže centrov CEDKULTURA s predstavniki Evropske komisije in Izvajalske agencije EACEA v Gentu (BE), 6.–9. februar. Udeležba na konferenci o uporabi podatkov v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih, 8.–9. februar, ki je del programa belgijskega predsedstva Svetu EU.

Na festivalu MENT sodelujemo v konferenčnem programu in seriji MENTorskih srečanj, 23. februarja v Ljubljani.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1