Spletni seminar Laboratorij za inovacije – primeri dobrih praks

Datum dogodka 02.02. 2024 • 10:30  −  02.02. 2024 • 12:00
VstopninaBrezplačno

Centri Ustvarjalna Evropa, med njimi Motovila s CED Slovenija, 2. februarja 2024 vabimo na spletno srečanje Creative Innovation Lab: case studies – Learn from selected projects, na katerem bo predstavljenih 6 primerov projektov, ki so uspeli na lanskem razpisu Laboratorij za inovacije programa Ustvarjalna Evropa.

Prijave na dogodek obvezne do 1. februarja (18.00 CET) na povezavi tukaj.

Kdaj

Petek, 2. februar, 10.30-12.00 CET

Kje

Na spletu (zoom)

Spletne prijave

Do 1. februarja (18.00 CET)

Odprti razpis Laboratorij za inovacije, CREA-CROSS-2024-INNOVLAB z rokom 25. aprila 2024, podpira oblikovanje, razvoj in/ali širjenje inovativnih orodij, modelov ali rešitev, ki se uporabljajo v avdiovizualnem in drugih kulturnih sektorjih.

Na spletnem informativnem dogodku bodo potencialni kandidati lahko poiskali partnerje za sodelovanje pri projektu ali izrazili zanimanje za sodelovanje v projektu. Orodje za iskanje partnerjev je na voljo na tej povezavi.

Za več informacij se obrnite na nacionalni Center Ustvarjalna Evropa.
V Sloveniji naloge CED izvaja Motovila. Pišite nam na info[at]ced-slovenia.eu.

Orodje za iskanje partnerjev in spletni dogodek organizirajo centri CED iz Armenije, Avstrije, Belgije, Češke, Danske, Estonije, Finske, Francije, Gruzije, Hrvaške, Islandije, Italije, Hrvaške, Latvije, Litve, Madžarske, Malte, Nemčije, Nizozemske, Poljske, Portugalske, Romunije, Srbije, Slovenije, Španije in Švedske.
Spletni dogodek je organiziran v sodelovanju z Evropsko komisijo in Izvajalsko agencijo EACEA.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1