Pripravljate prijavo za projekte sodelovanja Kultura?

Datum dogodka 06.11. 2019 • 10:00  −  06.11. 2019 • 14:00
VstopninaBrezplačno

Pridružite se nam na tehnični delavnici za prijavitelje, kjer vam bomo svetovali, kaj upoštevati pri prijavi na razpis Kultura za projekte sodelovanja 2020.

Korak 1: Natančno preberite razpisno dokumentacijo, pravočasno pridobite PIC kodo in preverite novosti aktualnega razpisa.

Korak 2: Preverite, ali imate dobro sestavljeno ekipo partnerjev? Ali ste cilje projekta uskladili s prednostnimi nalogami Ustvarjalne Evrope? Ali poznate razliko med cilji in rezultati projekta? Ali ima vaš projekt jasno opredeljeno evropsko razsežnost? Ali ste izdelali podroben proračun? Ali veste, kako in koga boste obveščali o dejavnostih in rezultatih projekta?

Korak 3: Pravočasno nam posredujete VPRAŠANJA, povezana s pripravo razpisne dokumentacije!

KDAJ

Sreda, 6. nov. od 10.00 do 14.00

KJE

Narodni muzej Slovenije – Metelkova, Maistrova ulica 1, Ljubljana

PRIJAVE DO

Torek, 5. nov. do 12.00 preko info@ced-slovenia.eu

Komu je namenjeno?

Predstavnikom kulturnih in ustvarjalnih sektorjev, ki pripravljajo projektno prijavo na razpis za projekte sodelovanja za leto 2020 v okviru programa Ustvarjalna Evropa – podprogram Kultura.

Kaj bo fokus delavnice?

Ekipa CED Slovenija vas bo vodila skozi smernice aktualnega razpisa in vam predstavila kulturno-politične prioritete EU, postopek e-prijave in napotke za izpolnjevanje razpisne dokumentacije, tj. vsebinski in finančni del prijavnice.

Rok za prijavo udeležbe

Delavnica je brezplačna. Rok za prijave na delavnico je do torka, 5. nov. 2019 do 12. ure preko info@ced-slovenia.eu s pripisom »Delavnica Kultura«.

V primeru, da se bo na delavnico prijavilo večje število udeležencev, kot je na voljo prostih mest, se bo lahko delavnice udeležil le po en predstavnik posamezne organizacije, kar vam bomo tudi pravočasno sporočili.

Da bi bila delavnica za udeležence kar najbolj koristna, vas prosimo, da VPRAŠANJA, povezana s pripravo razpisne dokumentacije, čim prej (najkasneje do roka za prijavo udeležbe na delavnico) pošljete na naslov info@ced-slovenia.eu.

V branje priporočamo:

– Razpis Kultura za projekte sodelovanja 2020 (EACEA 32/2019). Rok za oddajo vlog: 27. nov. 2019 do 17.00 (CET).
Novosti razpisa Kultura za projekte sodelovanja za leto 2020.
Kako pridobiti PIC kodo in spletno prijavnico.
– O razvoju občinstev tukaj in tukaj.

Kultorki Banner

KULTorki ponujajo brezplačne termine za informativni sestanek, predhodni dogovor je obvezen. Termini se hitro polnijo …

Dogodek organizira zavod Motovila v sodelovanju z Narodnim muzejem Slovenije – Metelkova in kot del aktivnosti Centra Ustvarjalna Evropa v Sloveniji, ki ga sofinancirata Evropska komisija in Ministrstvo za kulturo RS. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

 

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1