Creative Europe Fb Banner 1640x859pxinnov

Objavljeni prvi razpisi Ustvarjalna Evropa za leto 2022

Izvajalska agencija EACEA je na portalu Funding & Tender Opportunities objavila prve razpise programa Ustvarjalna Evropa za leto 2022 za vse tri sklope programa – Kultura, MEDIA in Medsektorski sklop. Več informacij na spletnem mestu CED Slovenija.

Za zainteresirane deležnike in prijavitelje na razpise Ustvarjalna Evropa za leto 2022 bomo organizirali informativno-svetovalne dogodke (predvidoma bodo potekali prek spleta), ki so vam lahko v pomoč pri pridobivanju informacij, oblikovanju projektnih idej in/ali pripravi projektnih vlog.

Rezultati razpisov za leto 2021 naj bi bili znani med decembrom 2021 (MEDIA) in februarjem 2022 (Kultura). V tem obdobju bodo prijavitelji obveščeni o tem, ali so bili na razpisu uspešni ali ne. Npr. prve informacije o rezultatih razpisov Kultura za projekte sodelovanja za leto 2021 bomo izvedeli sredi februarja. Tistih 21 slovenskih prijaviteljev, ki so kandidirali na tem razpisu, pa verjetno nekoliko prej … držimo pesti. Medtem pa EACEA že obvešča prijavitelje na nekatere razpise MEDIA, npr. filmski festivali. Prijavitelje pozivamo naj spremljajo portal Funding & Tender Opportunities.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1