Motovila Popup 932x524px

Nazaj v pisarno

Naša ekipa se je vrnila v pisarno. Osebna srečanja zaenkrat še niso mogoča v polni meri. Smo pa kot v preteklih tednih dosegljivi prek e-pošte in družbenih omrežij, poleg tega pa na novo uvajamo še petkovo POP-UP pisarno! Uporabnike vsak petek vabimo na individualna video srečanja prek spleta.

Vlada RS je 14. 5. 2020 preklicala epidemijo COVID-19, ki je bila razglašena 12. marca 2020. Odlok o preklicu epidemije se začne uporabljati z 31. 5. 2020, vendar pa se zaradi nevarnosti širjenja nalezljive bolezni do nadaljnjega še uporabljajo posebni ukrepi. To pomeni, da osebna srečanja v naši pisarni ali v vašem kraju zaenkrat še niso mogoča v polni meri. Zato smo se odločili, da do popolne sprostitve ukrepov uporabnikom vsak petek ponudimo redne termine individualnih video srečanj prek spleta.

#MotovilaPopUp

POP-UP pisarna je namenjena kratkim vprašanjem in predstavitvam ter hitrim nasvetom. Kasneje pa se lahko dogovorimo tudi za bolj poglobljeno individualno svetovanje.

PRVI TERMINI spletne POP-UP pisane so na voljo v petek, 22. maja, od 10.00 do 11.00. Z vami bosta Mateja Lazar, vodja za podprogram Kultura, in Sabina Briški Karlić, vodja za podprogram MEDIA. Za rezervacijo termina sporočite na info[at]ced-slovenia.eu. Vnaprej nam lahko pošljete tudi vprašanja. Več informacij tukaj.

Med delavnikom smo dosegljivi tudi prek elektronske pošte in družbenih omrežij, v času uradnih ur, med 10. in 13. uro, pa tudi na telefon (01 300 87 87).
Spremljajte nas!

Prijavite se na e-novice ter spremljajte FB profila @CEDSlovenia (Kultura) in @CEDSloveniaMEDIA.

V branje priporočamo:
Koronavirus: kako vpliva na program Ustvarjalna Evropa?
Aktualni razpisi programa Ustvarjalna Evropa.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1