Motovila Popup 932x524px

Motovilina POP-UP pisarna na spletu

Datum dogodka 22.05. 2020 • 10:00  −  24.06. 2020 • 11:00
VstopninaBrezplačno

Želite izvedeti več o priložnostih EU za mednarodno povezovanje v kulturi, filmu in ustvarjalnih sektorjih? Želite preveriti, ali je vaša projektna ideja primerna za sodelovanje na razpisih programa Ustvarjalna Evropa? Vas zanima, kako vam pri tem lahko pomaga Motovilina ekipa CED Slovenija?
Vabljeni tako tisti, ki se z Ustvarjalno Evropo srečujete prvič kot tisti, ki že izvajate projekt s podporo Kultura ali MEDIA in se zaradi trenutnih razmer srečujete z izzivi.

Ob petkih vas med 10.00 in 11.00 pričakujemo v naši spletni POP-UP pisarni.

KDAJ

Vsak petek od 10.00 do 11.00

KJE

Zoom

REZERVIRAJ TERMIN

info(at)ced-slovenia.eu

Vlada je 14. 5. 2020 preklicala epidemijo covid-19, ker pa še vedno ostaja nevarnost širjenja nalezljive bolezni in se še uporabljajo posebni ukrepi, osebna srečanja v naši pisarni ali v vašem kraju zaenkrat še niso mogoča v polni meri. Zato smo se odločili, da do popolne sprostitve ukrepov uporabnikom vsak petek ponudimo redne termine individualnih srečanj prek spleta.

POP-UP pisarna ni namenjena poglobljenemu individualnemu svetovanju temveč kratkim vprašanjem in predstavitvam ter hitrim nasvetom. Se pa na srečanju lahko dogovorimo tudi za termin za dodatno, bolj poglobljeno svetovanje.

Motovilino spletno POP-UP pisarno sta v petek, 22. maja, otvorili Mateja Lazar, vodja za podprogram Kultura, in Sabina Briški Karlić, vodja za podprogram MEDIA. Na voljo sta bili za vsa vprašanja povezana z mednarodnim sodelovanjem v kulturi in filmu, tudi za informacije o finančni podpori programa EU Ustvarjalna Evropa.

Kako do POP-UP pisarne

Na voljo je šest 15-minutnih terminov, in sicer trije za področje filma in avdiovizualnih sektorjev, trije pa za vsa ostala kulturno-umetniška področja oz. druge ustvarjalne sektorje.

Spletno povezavo do POP-UP pisarne bodo udeleženci z rezerviranim in potrjenim terminom prejeli dve uri pred začetkom njihovega srečanja.

Za rezervacijo termina sporočite na info(at)ced-slovenia.eu. Vnaprej nam lahko pošljete tudi vprašanja. Rok prijave: dan prej do 17. ure.

Spremljajte nas! #MotovilaPopUp

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1