C4s Za Web Dogodke

Motovilin teden mobilnosti

Motovila v sodelovanju s partnerji 28. septembra v Ljubljani organizira mednarodni forum »Ustvarjalnost ZA trajnost«. Gostili bomo predstavnike vodilnih evropskih in domačih institucij, ki o nujnih spremembah razmišljajo, jih promovirajo in udejanjajo v praksi, med njimi On the Move (Yohann Floch), International Screen Institute (Katja Schwarz), Projekt Atol (Uroš Veber), Prostorož (Zala Velkavrh), Wytwórnia Foundation (Karolina Juzwa), EPK Esch 2022 (Matthieu Gillieron), Evropska komisija (Malgorzata Szlendak), Ekologi brez meja (Katja Sreš in Ana Golja), Univerza v Coimbri (Vânia Rodrigues) idr.

Forum Ustvarjalnost ZA trajnost je del celotedenskih aktivnosti Motovile, namenjenih promociji mednarodnega sodelovanja v kulturi, in vključujejo tudi delavnico za promotorje mednarodne mobilnosti v kulturi iz regije Zahodnega Balkana (26.-28. sept.) in srečanje s francosko organizacijo MobiCulture (27.-30. sept.), ki je tako kot Motovila član MIP – Mobility Info Points.

Workshop SloveniaDelavnica za promotorje mednarodne mobilnosti v kulturi iz regije Zahodnega Balkana med 26. in 28. septembrom v Kranju in Ljubljani organizirata Motovila in On The Move, vodilna evropska mreža za mobilnost v kulturi. Delavnice se bo udeležilo 15 udeležencev in mentorjev iz držav regije.

Mobility Info PointsKot del dejavnosti MIP – Mobility Info Points v Ljubljani med 27. in 30. septembrom gostimo MobiCulture (FR), s katerim bomo oblikovali dvostransko sodelovanje pri izmenjavi virov v evropskem in mednarodnem kontekstu o vprašanjih kot so vizumi, socialna varnost, davki in carinska pravila.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1