Motovila Ustvarjalnostzatrajnost Sept2022 Fotomatjazrus Rim5600

Motovila do konca leta

Do konca leta 2022 organiziramo strokovne, informativne in svetovalne dogodke za deležnike, ki pripravljajo projektne vloge za razpise Ustvarjalna Evropa v letu 2022.

Poleg tega smo se odzvali vabilu za sodelovanje na dogodkih doma in v tujini.

Preverite, kaj pripravljamo za vas!

Želite sodelovati z nami?
Pišite nam na info[at]motovila.si.

[Foto Matjaž Rušt za Motovilo na forumu Ustvarjalnost ZA trajnost, sept. 2022.]

(So)organiziramo

* KULtorek je namenjen brezplačnemu svetovanju (do 45 minut na organizacijo) o programu Ustvarjalna Evropa: vsak torek do 13. decembra.

* Delavnica Filmski posel: kako ohraniti zdrav pristop v razvoju filmske kariere z Rebecco Day iz Film In Mind (UK) kot del strokovnega programa 33. filmskega festivala Liffe: 16. november.

* e-Info dan KULTURA za vse, ki jih zanimajo razpisi evropski projekti sodelovanja, kroženje evropske literature za leto 2023 priložnosti za mobilnost Kultura premika Evropo: 29. november.

* e-Info dan MEDIA za razpise 2023 za predstavnike organizacij iz avdiovizualnega sektorja, ki jih zanimajo razpisi MEDIA za leto 2023 iz dveh področij, tj. vsebine (content) in občinstva (audiences): 6. in 7. december.

* Uspešno … ustvarjalno 2022 končno spet v živo. Tradicionalno srečanje za predstavnike organizacij, ki so prejeli podporo Ustvarjalne Evrope: Ljubljana, 9. december.

* Spletni seminar za začetnike: Kako do PIC kode in druga opravila na portalu FTOP predvsem za tiste, ki se prvič soočate s kandidaturo na razpisih programa EU Ustvarjalna Evropa ali pa tega še niste počeli v aktualnem programskem obdobju (2021–2027): na spletu, 16. december.

Motovila na

WOMEX – WorldWide Music Expo: ekipa CED Slovenija se med 19. in 23. oktobrom v Lizboni udeležuje serije dogodkov.

Festival slovenskega filma 2022: v Portorožu bomo 29. oktobra.

CEE ANIMATION Workshop 2022: kot del aktivnosti CED Slovenija bomo 8. novembra na spletu skupaj s predstavnico CED Češka udeležencem delavnice predstavili priložnosti, ki jih omogoča program EU Ustvarjalna Evropa MEDIA.

Letna konferenca Culture Action Europe Culturopolis & Beyond the Obvious 2022 v Barceloni, 16.–19. november.

Festival Naprej / Forward: kot del aktivnosti CED Slovenija bomo 23. novembra v Izoli predstavili podporo Ustvarjalne Evrope za novičarske medije (NEWS media).

Mednarodni festival animiranega filma Animateka 2022 v Ljubljani, 28. november–4. december.

Srečanje delovne skupine MIP – Mobility Information Points v Berlinu, 1.–2. december.

Dogodek Mobilnost v kulturi o priložnostih za mobilnost v okviru mednarodnih sodelovanj in izmenjav za domače umetnike in kulturne delavce. V Ljubljani, 7. decembra, organizira Asociacija v sodelovanju z Motovilo in DobroVago.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1