Kultura mobilnosti v času podnebnih sprememb

Arts and Theatre Institute v sodelovanju z mrežo On the Move in CAMP 25. apr. 2019 v Pragi organizira brezplačno konferenco na temo mobilnosti v kulturi in vpliva na okolje pod naslovom »Culture of Mobility in the Time of Climate Change«. Konferenco lahko spremljate v živo preko spleta.

Kako vplivajo mednarodne kulturne izmenjave na podnebje našega planeta? Kako vplivajo na dinamiko mest in kako lahko ta vpliv izmerimo? Kako lahko javne ustanove spodbudijo trajnostno mobilnost v okviru svojih programov financiranja? Vabljeni k razpravi ter izmenjavi izkušenj in predlogov o spodbujanju mednarodne mobilnosti z minimalnim vplivom na okolje.

Konferenco organizirajo Arts and Theatre Institute (ATI) in Center for Architecture and Urban Planning (CAMP) v okviru plenarnega srečanja mreže On the Move (OTM) v Pragi, 25. apr. 2019 med 10. in 13. uro (prizorišče: CAMP, Vyšehradská 51, Praha 2).

Konferenco lahko spremljate tudi v živo preko spleta. Več informacij:
https://www.idu.cz/en/news-and-current-events/events/1229-focal-point-culture-of-mobility-in-the-time-of-climate-change

Srečanja mreže On the Move in konference Culture of Mobility in the Time of Climate Change se bo udeležila tudi ekipa Motovile. S tem se pridružujemo izmenjavi izkušenj in predlogov, potem ko smo na to temo razpravljali na aprilski konferenci Mobilnost za ustvarjalnost v Ljubljani.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1