Tehnična delavnica za prijavitelje na razpis Kultura za projekte sodelovanja 2019

Datum dogodka 08.11. 2018 • 10:00  −  08.11. 2018 • 13:30
VstopninaBrezplačno

Ali ste cilje projekta uskladili s prednostnimi nalogami Ustvarjalne Evrope? Ali poznate razliko med cilji in rezultati projekta? Ali ima vaš projekt jasno opredeljeno evropsko razsežnost? Ali ste izdelali podroben proračun? Ali imate pripravljeno komunikacijsko strategijo? Odgovore poiščite s pomočjo ekipe CED Slovenija. PONOVITVE NE BO!

Evropska komisija je 16. okt. 2018 objavila redni razpis Kultura za projekte sodelovanja za leto 2019 (EACEA 34/2018). Rok za prijave je 11. dec. 2018 do 12. ure (CET). Razpis prinaša nekatere spremembe.

Komu je namenjeno?

Predstavnikom kulturnih in ustvarjalnih sektorjev, ki pripravljajo projektno prijavo na razpis za projekte sodelovanja za leto 2019 v okviru programa Ustvarjalna Evropa – podprogram Kultura.

Kaj bo fokus delavnice?

Ekipa CED Slovenija vas bo vodila skozi smernice aktualnega razpisa in vam predstavila kulturno-politične prioritete EU, postopek e-prijave in napotke za izpolnjevanje razpisne dokumentacije, tj. vsebinski in finančni del prijavnice.

Rok za prijavo udeležbe

Delavnica je brezplačna. Rok za prijave na delavnico – obvezno prek prijavnega obrazca na spletu CED Slovenija (spodaj) je do srede, 7. novembra 2018 do 12. ure.
V primeru, da se bo na delavnico prijavilo večje število udeležencev, kot je na voljo prostih mest, se bo lahko delavnice udeležil le po en predstavnik posamezne organizacije, kar vam bomo tudi pravočasno sporočili.

Da bi bila delavnica za udeležence kar najbolj koristna, vas prosimo, da VPRAŠANJA, povezana s pripravo razpisne dokumentacije, čim prej (najkasneje do roka za prijavo udeležbe na delavnico) pošljete na naslov info@ced-slovenia.eu.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1