Do uspešne kandidature v treh korakih: 1. korak – info seminar Kultura

Datum dogodka 22.06. 2015  −  23.06. 2015
VstopninaBrezplačno

Pred (delovnimi) počitnicami bi vas radi opremili z osnovnim paketom informacij, ki jih potrebujete, da se lahko takoj začnete pripravljati na kandidaturo za mednarodne projekte sodelovanja.

KDAJ in KJE?

Informativni seminar: ponedeljek, 22. junij ob 10h: Slovenski etnografski muzej, Metelkova 2, Ljubljana,
Individualno svetovanje: ponedeljek, 22. in torek, 23. junij (termin zagotovljen po predhodnem dogodvoru!), KULT3000, Metelkova2b, Ljubljana

PROGRAM?

Razpis za projekte sodelovanja za leto 2016 – Razpisni kriteriji in novosti
Podprogram Kultura – Cilji in prednostne naloge, pomembne za razpis za projekte sodelovanja
Postopek oddaje prijave in razpisni obrazci (e-obrazec in obrazec za proračun)

Med 10.00 in 13.00 uro bomo v prostorih Slovenskega etnografskega muzeja (SEM) najprej predstavili cilje in prednostne naloge razpisa za projekte sodelovanja, ki velja za najbolj obleganega v okviru podprograma Kultura. Napovedali bomo nekatere novosti, na kratko ponovili, kako poteka prijava in preleteli razpisno dokumentacijo. Sledijo 20-minutne individualne konzultacije z ekipo CED, in sicer takoj po seminarju (14h–16h), dodatni termini pa bodo na voljo tudi v torek, 23. junija (10h–14h).

Z udeleženci, ki bodo čez poletje pridno delali na prijavi, se ponovno srečamo prvi teden septembra, ko sledita še 2. in 3. korak do uspešne prijave in bodo z nami tudi strokovnjaki iz tujine.

Prijava

ROK ZA PRIJAVO UDELEŽBE: Udeležba je brezplačna. Prosimo vas, da svojo udeležbo obvezno sporočite in sicer na e-naslov: info@ced-slovenia.eu, najkasneje do četrtka, 18. junija, do 17. ure.

NAVODILA ZA PRIJAVO: V prijavi navedite
– ime in priimek udeleženke/-ca s kontaktnimi podatki (e-naslov in telefon);
– ime in naslov organizacije, ki jo zastopate
– obvezno navedite, ali se boste udeležili tudi individualnih konzultacij

Število udeležencev individualnih svetovanj je omejeno na največ 12 terminov. Slednji bodo potrjeni za tiste udeležence seminarja, ki bodo prvi poslali prijavo.

V primeru udeležbe na individualnih svetovanjih vas prosimo, da v prijavi pošljete tudi OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU ter (če je mogoče) vprašanja, povezana s pripravo razpisne dokumentacije, čim prej (najkasneje do roka za prijavo udeležbe na seminar) na naslov info@ced-slovenia.eu!

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1