Creative Europe Call Trl

Delavnica za prijavitelje KULTURA Kroženje evropskih literarnih del 2024

Datum dogodka 26.03. 2024  −  26.03. 2024
VstopninaBrezplačno

Motovila (CED Slovenija) v torek, 26. marca 2024 v Ljubljani organizira brezplačno tehnično delavnico za prijavitelje na razpis Ustvarjalna Evropa – Kultura Kroženje evropskih literarnih del za leto 2024. Razpisna shema programa EU Ustvarjalna Evropa založnikom ponuja sredstva za prevajanje, objavljanje, distribucijo in promocijo svežnja leposlovnih del iz in v upravičene jezike.

Na delavnici bomo prijaviteljem na razpis svetovali, kaj upoštevati pri prijavi in jih opremili z vsemi informacijami o razpisu (cilji, prednostne naloge, finance, partnersko sodelovanje, razpisna dokumentacija). Gostja dogodka bo Katja Kac iz KUD Sodobnost.

Obvezne spletne prijave TUKAJ do zapolnitve mest oz. najkasneje dan pred izvedbo delavnice do 13.00.

Kdaj

Torek, 26. marec, 10.00–13.00

Kje

Vodnikova domačija Center, Ljubljana

Prijave

do 25. marca do 13.00

O razpisu KULTURA Kroženje evropskih literarnih del (LIT)

Razpis KULTURA Kroženje evropskih literarnih del za leto 2024 založnikom ponuja sredstva za prevajanje, objavljanje, distribucijo in promocijo svežnja leposlovnih del iz in v upravičene jezike. Paket mora vključevati vsaj 5 upravičenih leposlovnih del.

Prijavijo se lahko organizacije, ki delujejo v založniškem in knjižnem sektorju. Posamezniki se ne morejo prijaviti.

Rok za prijavo na razpis je 16. april 2024 do 17:00:00.
Razpisno besedilo in dokumentacija so dostopni na portalu Funding & Tender Opportunities, glej Circulation of European literary works, CREA-CULT-2024-LIT.

Izvajalska agencija EACEA bo 13. marca od 10.00 do 12.00 izvedla spletno informativno predstavitev razpisa.

Dogodek bo v angleščini in ne bo sneman. Na dogodek se ni treba predhodno prijaviti; spremljate ga lahko na povezavi tukaj. Priporočamo obisk!

PRIJAVA na delavnici
Obvezne spletne prijave (glej obrazec spodaj) do zapolnitve mest oz. najkasneje dan pred izvedbo delavnice do 13.00. Vljudno prosimo za odgovorne prijave, s čimer boste pripomogli k trajnostni izvedbi srečanja.

Dodatne informacije: info[at]ced-slovenia.eu

Motovila (CED Slovenia) dogodek organizira v sodelovanju z Vodnikovo domačijo Center. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

Kje bo delavnica

Delavnica za založnike

Vodnikova domačija CENTER, Stritarjeva ulica, Ljubljana, Slovenija

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1