Cultureemoveseurope Call

Razpisi za individualno mobilnost Kultura premika Evropo

Kultura premika Evropo – Culture Moves Europe je novi ukrep za podporo mednarodni mobilnosti v kulturi s podporo programa Ustvarjalna Evropa, ki ga med leti 2022 in 2025 izvaja Goethe InstitutCulture Moves Europe bo do leta 2025 omogočil nepovratna sredstva umetnikom, kulturnim delavcem in gostiteljskim organizacijam iz vseh kulturnih in ustvarjalnih sektorjev, iz upravičenih držav, ki sodelujejo v programu Ustvarjalna Evropa–KULTURA.

Razpisi za individualne mobilnosti ali skupine posameznikov so že objavljeni, in sicer na področjih: glasba, literarno prevajanje, arhitektura, kulturna dediščina, oblikovanje in modno oblikovanje, vizualne umetnosti in uprizoritvene umetnosti. Prijavite se lahko vse do 31. maja 2023 do 23.59 CEST; glej razpisno besedilo.

Več informacij na spletni strani CED Slovenija.

NE SPREGLEJTE: Goethe Inštitut vabi ob petkih ob 11. uri na spletna srečanja, kjer boste prejeli informacije oz. odgovore na vprašanja uporabnikov. Seja bo potekala v angleščini. Prijavite se tukaj. Spremljajte Spremljajte FB @CultureMovesEurope.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1