Novicnikova Delavnica Za Samozaposlene V Kulturi Foto Kud Trivia

Računi in administrativne osnove pri samozaposlenih v kulturi

Novičnik za samozaposlene v kulturi (KUD Trivia) 18. januarja vabi na delavnico »Obvladovanje računov in administrativnih osnov pri samozaposlenih v kulturi«.

Na delavnici se bodo udeleženci seznanili z novostmi Zakona o dohodnini, z davčnimi in administrativnimi vidiki izdajanja računov v različnih situacijah, z izdajanjem in arhiviranjem eRačunov ter z drugimi administrativnimi veščinami. Delavnica je namenjena samozaposlenim ustvarjalcem, ki delujejo v vseh kulturniških poklicih in tistim oz. ki se na ta status pripravljajo.

Kaj: Delavnica »Obvladovanje računov in administrativnih osnov pri samozaposlenih v kulturi«.
Kdaj: Sreda, 18. januar 2023, 10.00–13.00
Kje: Kino Šiška, Trg prekomorskih brigad 3 v Ljubljani
Organizira: KUD Trivia, koproducent delavnic je CUK Kino Šiška.

Udeležba na delavnici je brezplačna, vendar se je nanjo potrebno predhodno prijaviti na mojca.pungercar@guest.arnes.si, in sicer do ponedeljka, 16. januarja 2023 oz. do zapolnitve mest.

[Foto: Arhiv KUD Trivia.]

Delavnico bosta vodili računovodja Barbara Čuk Krevh in mag. Marija Mojca Pungerčar, letošnja prejemnica priznanja Ivana Kobilca za vodenje in urednikovanje Novičnika za samozaposlene v kulturi.

Ne spreglejte delavnice »Samozaposleni ustvarjalci in oddaja letnega davčnega obračuna«, ki bo potekala 16. februarja 2023. Več tukaj.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1