Motovila 2020 Banner Novo Leto1200x800px

Pisarna CED zapira vrata …

Obveščamo vas, da bo pisarna CED Slovenija zaprta od 21. decembra 2020 do vključno 8. januarja 2021. V letu 2021 pa vas pričakamo v novi preobleki. Več razkrijemo po prazničnem oddihu.

Sporočamo še, da v prehodnem obdobju med januarjem in junijem 2021 Motovila ostaja del evropske mreže centrov CED, saj je Evropska komisija centrom CED podaljšala mandat, da bi s tem omogočila njihovo neprekinjeno delovanje kljub zamudam pri sprejemanju nove Ustvarjalne Evrope. Veseli nas, da nam je tik pred zaprtjem pisarne tudi Ministrstvo za kulturo RS sporočilo, da bo v letu 2021 zagotovilo financiranje za nemoteno delovanje Centra Ustvarjalna Evropa.

Želimo vam prijetne, mirne in zdrave praznične dni ter ustvarjalno in uspešno novo leto!
Motovila

Creative Europe Ustvarjalna Evropa Post 2020 Obljubljena podpora Ministrstva za kulturo RS pomeni, da bo Motovila lahko v prihodnjem letu neokrnjeno izvajala dejavnosti CED Slovenija, namenjene podpori sektorju. Na voljo bomo za brezplačno pomoč in svetovanje uporabnikom, izvajali bomo program strokovnega usposabljanja, informacijskih, promocijskih idr. aktivnosti. Še naprej bomo promovirali slovenske uspehe – ta trenutek poteka kar 100 večletnih mednarodnih projektov Ustvarjalna Evropa, pri katerih sodeluje več kot 80 slovenskih organizacij, od tega skoraj 40 vodij projektov. In predvsem bomo na voljo tistim, ki že razmišljajo o novih projektnih idejah in mednarodnih partnerjih za prihajajoče razpise z rekordnim proračunom!

Spremljajte nas!
#Motovila #CEDSlovenia #UstvarjalnaEvropa

V BRANJE IN GLEDANJE PRIPOROČAMO ŠE:

* Politični dogovor o novi Ustvarjalni Evropi prinaša rekorden proračun
* Kakšna je vloga evropske mreže Centrov Ustvarjalna Evropa?
* Sedem let Slovenije v Ustvarjalni Evropi. Zgodba o uspehu!
* Pregled rezultatov Ustvarjalna Evropa 2014–2020.
* Video serija »Uspešno … ustvarjalno. Praznujmo skupaj!«
* Video izjava predstavnikov Evropske komisije o uspehih Slovenije in prihodnjem programu EU za kulturo in film:
** Barbara Gessler, vodja enote Ustvarjalna Evropa Generalnega direktorata za izobraževanje in kulturo
** Martin Dawson, namestnik vodje enote Ustvarjalna Evropa MEDIA, Generalnega direktorata za komunikacijska omrežja, vsebine in tehnologijo.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1