Jesenska delavnica za projekte sodelovanja 2017 – 1. DEL

Če niste prepričani, kako svoje ideje smiselno povezati s prednostnimi nalogami aktualnega razpisa Kultura za projekte sodelovanja, ki so neposredni odgovor na aktualne kulturno-politične prioritete EU, se nam nujno pridružite že 20. oktobra na prvem delu delavnice:

Ali je vsak mednarodni projekt lahko Projekt evropskega sodelovanja? 

Imate inovativno projektno idejo, ki jo želite uresničiti v sodelovanju z mednarodnimi partnerji? Boste s projektnimi aktivnostmi spodbujali nadnacionalno mobilnost, se sistematsko ukvarjali z razvojem občinstva ali skrbeli za krepitev zmogljivosti vseh sodelujočih ustvarjalcev in partnerjev ali celo sektorja v celoti – morda z digitalizacijo, vzpostavitvijo novih poslovnih modelov ali izobraževanjem in usposabljanjem?

Potem je vaša projektna ideja na dobri poti, da uspešno sodeluje na razpisu za projekte sodelovanja Kultura v okviru programa Ustvarjalna Evropa.
Če niste prepričani, kako svoje ideje smiselno povezati s prednostnimi nalogami aktualnega razpisa, ki so neposredni odgovor na aktualne kulturno-politične prioritete EU, se nam nujno pridružite.

PROGRAM

9.30–10.00: Registracija udeležencev

10.00–10.30: Pogovor z Bibo Tominc iz Urbanističnega instituta RS: Zakaj so se odločili za mednarodno sodelovanje in financiranje EU? Kakšna je njihova izkušnja in kako čez vse ovire? (Maša Ekar, Motovila / CED)

10.30–11.30: Predstavitev razpisa s poudarkom na prednostnih nalogah za leto 2017 in aktualnih kulturno-političnih prioritetah EU (Mateja Lazar in Tanja Kos, Motovila / CED)

11.30–12.00: Pogostitev in priložnost za druženje

12.00–13.00: Mini delavnica »Kako cilje projekta povezati s prednostnimi nalogami programa oz. razpisa?«

13.00–14.00: Individualno svetovanje ob predhodnem dogovoru.

Delavnica je brezplačna. Rok za prijave na delavnico (1. del) je do srede, 19. oktobra 2016 do 13. ure., in sicer obvezno prek prijavnega obrazca na spletu CED Slovenija. Več informacij.

Vabljeni tudi na 2. del delavnice s predstavitvijo postopka e-prijave in napotki za izpolnjevanje razpisne dokumentacije, tj. vsebinski in finančni del prijavnice, bo v torek, 8. novembra.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1