* indicates requiredZavod Motovila bo vaše osebne podatke (ime in priimek oz. ime organizacije ter e-naslov) uporabil izključno za posredovanje uporabnih informacij, ki jih omogoča program EU Ustvarjalna Evropa oz. se nanašajo na podporo za in v kulturnem in ustvarjalnih sektorjih. Naročnino na e-novice potrdite na spodnjem gumbu:

Če ne želite več prejemati e-novic zavoda Motovila, se lahko odjavite prek povezave na dnu sporočila, glej »odjavi/unsubscribe«, ali nam to sporočite na info@ced-slovenia.eu. Z vašimi podatki bomo upravljali skladno s splošno uredbo EU o varstvu podatkov (General Data Protection Regulation – GDPR), ki je v veljavi od 25. maja 2018. Za več informacij o spoštovanju zasebnosti in poslovanju zavoda Motovila obiščite spletno stran www.ced-slovenia.eu ali nam pišite na info@ced-slovenia.eu. S klikom spodaj se strinjate, da bomo vaše podatke obdelali v skladu s temi pogoji.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Podpirajo nas

Ce Eacea Hor En 943x165@72 E1454406692103 380x69
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Evropska Komisija
Logo Mol 1