V pričakovanju leta 2021: Internetno občinstvo. Kako ga doseči?

Datum dogodka 14.11. 2016 • 16:00  −  14.11. 2016 • 18:00
VstopninaBrezplačno

MEDIA brezplačni seminar Centra Ustvarjalna Evropa v Sloveniji z Lindo Beath. Seminar bo potekal v angleščini in je del programa Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala Liffe (9.–20. 11.).

Do leta 2021 bo vse vaše občinstvo na internetu. Kako boste dosegli občinstvo kot producent? Kakšen bo nov poslovni model filmske industrije? Kako vam bodo distributerji, prodajni agenti in strokovnjaki za trženje pomagali pri financiranju in prikazovanju filmov ter pridobivanju občinstva?
Digitalna revolucija je preoblikovala avdiovizualno področje. Pojavili so se novi ključni izzivi, kot so varstvo intelektualne lastnine, zagotavljanje dostopa do financiranja na področju, ki se hitro spreminja, in zagotavljanje ustrezne distribucije. Cilj programa Ustvarjalna Evropa – MEDIA je osredotočiti se na pobude, ki lahko resnično vplivajo na avdiovizualno področje v vsej Evropi.

Linda Beath ima s svojim podjetjem Ideal Filmworks več kot dvajset let izkušenj (v Kanadi in Italiji) z razvojem in financiranjem mednarodnih koprodukcij vrhunskih igranih filmov in televizijskih oddaj. Izobražuje producente in druge strokovnjake v Evropi in južnem Sredozemlju v zvezi s financiranjem projektov in strateškim poslovnim načrtovanjem za njihova podjetja. Je tudi finančna strokovnjakinja v eni od najprestižnejših evropskih organizacij za strokovno usposabljanje, razvoj projektov in partnersko povezovanje za avdiovizualne producente, EAVE (European Audiovisual Entrepreneurs). Javnim financerjem svetuje v zvezi s politiko, trenutno zlasti v zvezi s potrebo industrije po novih poslovnih modelih.

ROK ZA PRIJAVO UDELEŽBE

Seminar bo potekal v angleščini. Udeležba je brezplačna. Rok za prijave na seminar je do četrtka, 10. novembra 2016 do 15. ure, in sicer obvezno prek prijavnega obrazca na spletu CED Slovenija (spodaj).

Prireja: Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji / Zavod Motovila v sodelovanju z Zavodom AIPA v okviru 25. obletnice programa MEDIA (Ustvarjalna Evropa).

Linda Beath bo 14. novembra vodila tudi dopoldansko delavnico na temo osnov strateškega načrtovanja razvojne poti produkcijskih podjetij.
Število mest na delavnici zaprtega tipa je omejeno. Več tukaj.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1