Motovila Popup 932x524px

Motovilina POP-UP pisarna v kulturni četrti Šiška

Datum dogodka 15.09. 2023 • 13:00  −  15.09. 2023 • 19:00
VstopninaBrezplačno

Obiščite Motovilino POP-UP pisarno v kulturni četrti Šiška na dogodku »Cela šiškarija / kulturna četrt Šiška se predstavlja« v petek, 15. septembra med 13. in 19. uro. Na dogodku bomo dostopni za kratka vprašanja in predstavitve ter hitre nasvete o priložnostih mednarodnega kulturnega sodelovanja. Prav tam se lahko dogovorimo za nadaljnje dodatno in bolj poglobljeno svetovanje.

Kdaj

Petek, 15. september, 13.00−19.00

Kje

Trg prekomorskih brigad, Ljubljana

Spremljajte

#celašiškarija #ŠIŠKA #SISKAheyday #SISKAdistrict

Želite izvedeti več o priložnostih EU za mednarodno povezovanje v kulturi, filmu in ustvarjalnih sektorjih? Ali poznate program EU Ustvarjalna Evropa? Želite preveriti, ali je vaša projektna ideja primerna za sodelovanje na evropskih razpisih programa Ustvarjalna Evropa? Iščete mednarodne partnerje za sodelovanje v projektih na področju kulture in filma?

Vabljeni na celo šiškarijo med 13. in 19. uro, nato sledi koncert Šiška Open!

Dogodek organiziramo v sodelovanju s Turizem Ljubljana #visitljubljana.

Motovilina POP-UP pisarna je del pestrega programa dogodka »Cela šiškarija / kulturna četrt Šiška se predstavlja«. Poleg naše pisarne lahko obiščete številne stojnice, chill kotiček – Knjižnico pod krošnjami, delavnice, vodenja, otvoritev murala …

Več informacij tukaj oz. tukaj.

Promocija projektov Ustvarjalna Evropa

Ustvarjalnaevropa Projekti PromoOrganizacije s podporo Ustvarjalne Evrope pozivamo, da nam do petka 8. septembra dostavijo publikacije idr. promocijsko gradivo, povezano s projekti Ustvarjalna Evropa. V Motovilini POP-UP pisarni bodo tako na voljo obiskovalcem cele šiškarije / kulturne četrti Šiška.

Vljudno prosimo, da dostavo promocijskega gradiva na Trg prekomorskih brigad 1 (Ljubljana) najavite na T: 059 01 65 76 ali info[at]ced-slovenia.eu.

Kje bo cela šiškarija?

Cela šiškarija

Trg prekomorskih brigad, Ljubljana, Slovenija

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1