Foto Knjige

Delavnica za prijavitelje Kultura Kroženje evropskih literarnih del

Datum dogodka 14.04. 2022 • 10:00  −  14.04. 2022 • 13:00
VstopninaBrezplačno

Motovila (CED Slovenija) v četrtek, 14. aprila, organizira tehnično delavnico za prijavitelje na razpis Ustvarjalna Evropa – Kultura Kroženje evropskih literarnih del.

Prijaviteljem na razpis bomo svetovali, kaj upoštevati pri prijavi in jih opremili z vsemi informacijami o razpisu (cilji, prednostne naloge, finance, partnersko sodelovanje, razpisna dokumentacija). Delavnica je brezplačna.

Prijave TUKAJ do srede, 13. april do 13.00.
Dodatne informacije: info[at]ced-slovenia.eu

Kaj

Tehnična delavnica za prijavitelje

Kdaj

Četrtek, 14. april, 10.00–13.00

Prijave

do srede, 13. april do 13.00

Kaj svetujemo?

Korak 1: Natančno preberite razpisno dokumentacijo in pravočasno pridobite kodo PIC.

Korak 2: Ali ste cilje projekta uskladili s prednostnimi nalogami Ustvarjalne Evrope? Ali poznate razliko med cilji in rezultati projekta? Ali ima vaš projekt jasno opredeljeno evropsko razsežnost? Ali ste izdelali podroben proračun? Ali veste, kako in koga boste obveščali o dejavnostih in rezultatih projekta? Ali boste sestavljali partnerski konzorcij?

Korak 3: Pravočasno nam na info[at]ced-slovenia.eu posredujete VPRAŠANJA, povezana s pripravo razpisne dokumentacije!

Razpisna shema

Založnikom ponuja sredstva za prevajanje, promocijo in distribucijo svežnja leposlovnih del iz in v upravičene jezike. Paket mora vključevati vsaj 5 upravičenih leposlovnih del. Na razpis se lahko prijavijo organizacije, ki delujejo v založniškem in knjižnem sektorju. Posamezniki se na razpis ne morejo prijaviti.

Rok za oddajo vlog je 31. maj do 17:00:00.
Razpisno besedilo je dostopno na portalu Funding & tender opportunities, glej Circulation of European literary works, CREA-CULT-2022-LIT.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1