Motovila 20ustvarjalnih Mladilevi 2018 (1)

20 ustvarjalnih na Mladih levih: srečanje uspešnih projektov sodelovanja 2018

Datum dogodka 28.08. 2018 • 15:00  −  28.08. 2018 • 16:00
VstopninaBrezplačno

Vabimo vas na srečanje novih projektov sodelovanja v Staro mestno elektrarno. Predstavili bomo uspešnost Slovenije v podprogramu Kultura in 20 slovenskih organizacij, ki kot vodja ali partner sodelujejo v 20. podprtih projektih. V fokusu projekt zavoda Bunker “Create to Connect -> Create to Impact”. Odlična priložnost tudi za izmenjavo izkušenj, mnenj in nova povezovanja.

Rezultati razpisov Ustvarjalna Evropa (podprogram Kultura) letos prinašajo rekordnih 130 mednarodnih projektov sodelovanja. Ponosni smo, da je med njimi ponovno dobršen delež s slovensko udeležbo.

Foto utrinki

 

V fokus bomo postavili enega izmed projektov pod vodstvom zavoda Bunker: Create to Connect -> Create to Impact je eden od zgolj 17. podprtih projektov večjega obsega na evropski ravni. Pravzaprav gre za nadgradnjo uspešnega večletnega projekta s podporo predhodnega programa Kultura (2007–2013), ki ga Bunker zaključuje prav s predstavami na letošnjih Mladih levih. Ekipa Bunkerja bo orisala dosežke preteklih petih let in napovedala aktivnosti, ki jih snujejo za prihodnost.

Dogodek organiziramo v sodelovanju z zavodom Bunker. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

PS: Sledi druženje in okrogla miza z naslovom Ob pravem času? O trdoživosti in pravočasnostiRight on Time? On Resilience and Timeliness, na kateri bodo sodelovali tudi partnerji projekta Create to Connect.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1