Horizon Europe

Delavnica Finančno načrtovanje in izvajanje projektov v programu Obzorje Evropa

Če vas zanimajo razpisi Obzorje Evropa, priporočamo delavnico z naslovom Finančno načrtovanje in izvajanje projektov v programu Obzorje Evropa, ki jo organizira Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije (MVZI) v Ljubljani 7. junija (9.15.-15.00). Delavnica je namenjena spoznavanju zahtev programa Obzorje Evropa ter izboljšanju znanj in veščin na področju finančnega načrtovanja in izvajanja projektov, kar je ključno za uspešno izvajanje projektov.

Delavnica je namenjena predvsem začetnikom, ki se s programom šele spoznavajo in se jim ob tem pri izvajanju projektov porajajo določena vprašanja. Dobrodošli pa so seveda tudi vsi tisti, ki šele razmišljajo o prijavi projektov v prihodnje in bi želeli izvedeti več o ustreznem finančnem načrtovanju in vodenju projektov.

Več informacij, program dogodka in prijavni obrazec so dostopni na povezavi tukaj.

Program EU Obzorje Evropa omogoča priložnosti tudi za kulturni in ustvarjalne sektorje.

Obzorje Evropa (Horizon Europe) je okvirni program EU za raziskave in inovacije v obdobju 2021–2027, ki je osredotočen predvsem na globalne izzive in evropsko industrijsko konkurenčnost podjetij. Skupna vrednost programa za 7-letno obdobje znaša 95,5 milijard EUR.

Obzorje Evropa vključuje t. i. Grozd 2«Kultura, ustvarjalnost in vključujoča družba«, ki je namenjen izpolnjevanju ciljev in prednostnih nalog EU glede krepitve demokratičnega upravljanja in udeležbe državljanov, varovanja in promocije kulturne dediščine ter odzivanja in oblikovanja večplastne družbene, gospodarske, tehnološke in kulturne transformacije. Cilj grozda 2 je zagotoviti na dokazih temelječ socialno pravičen in vključujoč evropski zeleni in digitalni prehod ter okrevanje po pandemiji Covid-19.

Za dodatne informacije se obrnite na Točko Obzorje (Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije): dr. Davor Kozmus, davor.kozmus[at]gov.si.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1