Svetujemo

Svetujemo ustvarjalcem, organizacijam in odločevalcem na področju mednarodnega povezovanja in sodelovanja. Na tekočem smo glede kulturno-političnih prioritet EU in pravi naslov za vse, ki želijo izkoristiti priložnost financiranja kulture, filma in avdiovizualnega sektorja iz programov EU. Odpiramo vrata do najbolj aktualnih in referenčnih evropskih programov usposabljanja za področje filma in ustvarjalnih sektorjev. Pomagamo vsem, ki potrebujejo pomoč pri oblikovanju in izvajanju mednarodnih projektov z evropsko dimenzijo.

Kot nacionalni Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji (CED Slovenija) smo vstopna točka za vse, ki želijo sodelovati v Ustvarjalni Evropi, krovnem nadnacionalnem programu EU za področje kulture, filma in drugih ustvarjalnih sektorjev. Pomagamo pri iskanju primernih partnerjev v tujini za mednarodno sodelovanje. Tuje ustvarjalce, organizacije in odločevalce pa usmerjamo na pravi naslov v domačem kulturnem ekosistemu.

Izvajamo skupinska in poglobljena individualna svetovanja v različnih formatih in prilagojena posamezniku, organizaciji ali sektorju. Vsako leto v Slovenji izvedemo približno 10 javnih izobraževalnih seminarjev ali delavnic ter več kot 100 poglobljenih individualnih ali skupinskih svetovanj. Kot izkušena ekipa izvajamo svetovanja tudi v tujini na povabilo različnih predstavnikov sektorjev in partnerjev, zlasti mednarodne mreže centrov CED, ki delujejo v 44 evropskih državah.

Vas zanima individualno svetovanje?
KULTorki ponujajo brezplačne termine za informativni sestanek s predstavnico ekipe Motovile.
Ne spreglejte katerega od naših informativnih ali strokovnih dogodkov! Prijavite se na e-novice.

Podpirajo nas

Ce Eacea Hor En 943x165@72 E1454406692103 380x69
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Evropska Komisija
Logo Mol 1