Svetujemo

Svetujemo ustvarjalcem, organizacijam in odločevalcem na področju mednarodnega povezovanja in sodelovanja.

Na tekočem smo glede kulturno-političnih prioritet EU in pravi naslov za vse, ki želijo izkoristiti priložnost financiranja kulture, filma in avdiovizualnega sektorja iz programov EU. Odpiramo vrata do najbolj aktualnih in referenčnih evropskih programov usposabljanja za področje filma in ustvarjalnih sektorjev.

Pomagamo vsem, ki potrebujejo pomoč pri oblikovanju in izvajanju mednarodnih projektov z evropsko dimenzijo.

Vas zanima individualno svetovanje?

Pišite nam na info@motovila.si.

Izvajamo skupinska in poglobljena individualna svetovanja v različnih formatih in prilagojena posamezniku, organizaciji ali sektorju. Vsako leto v Slovenji izvedemo približno 20 javnih izobraževalnih seminarjev ali delavnic ter več kot 100 poglobljenih individualnih ali skupinskih svetovanj. Kot izkušena ekipa izvajamo svetovanja tudi v tujini na povabilo različnih predstavnikov sektorjev in partnerjev, zlasti mednarodne mreže centrov CED, ki delujejo v 40 evropskih državah.

Kot nacionalni Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji (CED Slovenija) smo vstopna točka za vse, ki želijo sodelovati v Ustvarjalni Evropi, krovnem nadnacionalnem programu EU za področje kulture, filma in drugih ustvarjalnih sektorjev. Pomagamo pri iskanju primernih partnerjev v tujini za mednarodno sodelovanje. Tuje ustvarjalce, organizacije in odločevalce pa usmerjamo na pravi naslov v domačem kulturnem ekosistemu.

Vas zanima individualno svetovanje?

Pišite nam na info@motovila.si

Priporočamo obisk naših dogodkov

Motovila DogodkiZa vas jih pripravljamo s ciljem izboljšati kapacitete dostopa do (mednarodnih) finančnih virov, partnerjev, vsebin, občinstev, trajnostnega delovanja v kulturnem in ustvarjalnih sektorjih … Priporočamo obisk, še posebej, če se prijavljate na katerega od letošnjih razpisov Ustvarjale Evrope. Glej tukaj.

Spremljajte nas

Prijavite se na e-novice ter spremljajte FB profila:
@Motovila #Motovila
@CEDSlovenia #CEDSlovenia


Deli

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1