Litterarywork Collage

Aktualni razpisi Ustvarjalna Evropa za leto 2022

Izvajalska agencija EACEA že od februarja letos na portalu Funding & Tender Opportunities postopoma objavlja razpise programa Ustvarjalna Evropa za leto 2022 za vse tri sklope programa – Kultura, MEDIA in Medsektorski sklop. Več informacij na spletnem mestu CED Slovenija.

Za zainteresirane deležnike in prijavitelje na razpise Ustvarjalna Evropa za leto 2022 organiziramo informativno-svetovalne dogodke, ki so vam lahko v pomoč pri pridobivanju informacij, oblikovanju projektnih idej in/ali pripravi projektnih vlog:

– Delavnica za prijavitelje Kultura projekti sodelovanja, 4. marec
– Delavnica za prijavitelje MEDIA Mreže evropskih festivalov, 11. marec

Po informacijah, ki smo jih centri CED prejeli od Izvajalske agencije EACEA, naj bi bila večina rezultatov razpisov za leto 2021 znana do konca februarja 2022. Prijavitelji bodo torej v kratkem obveščeni, ali so bili na razpisu uspešni ali ne. Prijavitelje pozivamo naj spremljajo portal Funding & Tender Opportunities in naj bodo pozorni na morebitna e-sporočila EACEA.

Ali ste vedeli, da je Evropska komisija objavila novo publikacijo Creative Europe 2014–2020: gender equality, European Green Deal, digitization, s projekti sodelovanja – tudi s slovensko udeležbo –, ki naslavljajo politične prednostne naloge Komisije?

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1