Motovila krepi sodelovanje in povezovanje akterjev v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih na nacionalni in mednarodni ravni in medsektorsko.

Naši sodelavci

Jana Wilcoxen, avtorski prispevki in prevajanje
Katja Goljat, foto
Toni Poljanec, video
Vesna Bukovec, grafično in spletno oblikovanje
Lucija Štaut, strokovna sodelavka (2016)
Philippine Loiseau, L´Université de Caen Normandie – Dép. LEA, študentka na pripravništvu (apr.–sept. 2018)
Maša Ekar, svetovalka v kulturi (do jan. 2021)

Sodelujemo z Evropsko komisijo (DG EAC in DG Connect), Izvajalsko agencijo EACEA, Ministrstvom za kulturo RS, Ministrstvom za zunanje zadeve RS, Ministrstvom za javno upravo RS in Mestno občino Ljubljana.

Naši partnerji

Cankarjev dom (Liffe, FDF), CMEPIUS, Center za kreativnost (MAO), Društvo Asociacija, Društvo Ljudmila (Culture.si), Društvo za oživljanje zgodbe 2 koluta (Animateka), DSAF – Društvo slovenskega animiranega filma (CEE Animation), Inštitut za transmedijski dizajn, Kofein dizajn, mreža Europe Direct, Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji, Slovenski etnografski muzej, Slovenski filmski center, javna agencija RS, Zavod AIPA, Zavod Kinoatelje, Zavod Otok, Zavod ZVVIKS itd.

Motovila je s CED Slovenija del Evropske mreže centrov CED (Creative Europe Desks), ki delujejo v več kot 40 evropskih državah. Smo člani CNVOS, Culture Action Europe in On the Move.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1