Motovila krepi sodelovanje in povezovanje akterjev v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih na nacionalni in mednarodni ravni in medsektorsko.

Naši sodelavci

Jana Wilcoxen, avtorski prispevki in prevajanje
Katja Goljat in Matjaž Rušt, foto
Toni Poljanec, video
Vesna Bukovec, oblikovanje
Lucija Štaut, strokovna sodelavka (2016)
Philippine Loiseau, L´Université de Caen Normandie – Dép. LEA, študentka na pripravništvu (apr.–sept. 2018)
Maša Ekar, svetovalka v kulturi (do jan. 2021)

Sodelujemo z Evropsko komisijo (DG EAC in DG Connect), Izvajalsko agencijo EACEA, Ministrstvom za kulturo RS, Ministrstvom za zunanje zadeve RS, Ministrstvom za javno upravo RS in Mestno občino Ljubljana.

Naši partnerji

Cankarjev dom (Liffe, FDF), CMEPIUS, Center za kreativnost (MAO), Društvo Asociacija, Društvo za oživljanje zgodbe 2 koluta (Animateka), DSAF – Društvo slovenskega animiranega filma (CEE Animation), Inštitut za transmedijski dizajn, Kofein dizajn, y0yproduction video produkcija, mreža Europe Direct, Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji, Slovenski filmski center, javna agencija RS, AIPA, Kinoatelje, Otok, ZVVIKS, Baza slovenskih filmov itd.

Motovila je članica CNVOS, Asociacije, skupnosti mrež Evropske komisije v Sloveniji, evropske mreže Creative Europe Desks, Culture Action Europe, On the Move in Mobility Information Points. Mateja Lazar iz Motovile je članica upravnih odborov Culture Action Europe in On the Move.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1