Alpelogofarbe 291x300

Jesenski razpis zveze Alpe-Jadran za nove projekte

Zveza Alpe-Jadran (Alps-Adriatic-Alliance, AAA) je objavila drugi letošnji razpis za oddajo idej za projekte, ki prispevajo k izmenjavi in poglobljenemu sodelovanju v celotni mreži Zveze Alpe-Jadran. 

Zveza Alpe-Jadran podpira:
– stroške priprave za prijavo projekta v okviru ustreznih programov EU, npr. CERV, ERASMUS+, Ustvarjalna Evropa itd.
– skupne projekte, ki so v splošnem skupnem interesu mreže.

Ustrezna tematska koordinacijska točka (TCP) vam bo z veseljem pomagala pri vsakem koraku vaše prijave. Ker imajo številne TCP svoje posebne prednostne naloge, se pred oddajo vloge obrnite na svojo TCP, da bo vaš projekt upravičen do financiranja! Kontaktne osebe za pristojne točke TCP najdete tukaj.

Predlog projekta mora izpolnjevati razpisna merila, npr. projekti, ki jih financira AAA, morajo vključevati najmanj tri člane AAA iz treh različnih držav. Dodatne informacije o razpisnih pogojih preverite tukaj.

Upoštevajte, da so vam tematske koordinacijske točke kadar koli pripravljene pomagati z informacijami. Prijavni obrazec pošljite pristojni tematski koordinacijski točki (TCP) do ponedeljka, 24. oktobra 2022, do 23.59 ure. Vse ustrezne informacije o razpisu boste našli na spletni strani https://alps-adriatic-alliance.org/downloads/.

Zveza Alpe-Jadran je omrežje za pospeševanje medregionalnega sodelovanja v prostoru Alpe-Jadrana. Sedež omrežja je v Celovcu ob Vrbskem jezeru pri Uradu Koroške deželne vlade. S sredstvi iz skupnega proračuna AAA financira skupne projekte, izdelavo in pripravo projektov za kandidiranje za finančna sredstva iz programov EU.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1