Creativeeurope Matchmaking Slo3

Poiščite partnerje z Ustvarjalno Evropo

Datum dogodka 05.11. 2020 • 10:00  −  26.11. 2020 • 12:00
VstopninaBrezplačno

12 Centrov Ustvarjalna Evropa z vse celine, med njimi tudi Motovila, je združilo moči z željo spodbuditi nove povezave med predstavniki kulturnega in ustvarjalnih sektorjev z vseh koncev Evrope. Zato jeseni vabimo na tri dogodke za spletno mreženje, namenjene vsem, ki si želijo poiskati mednarodne partnerje za svoje projekte, ki jih načrtujejo v obdobju, ko potovanja in srečanja v živo niso mogoča.

Centri Ustvarjalna Evropa iz Ukrajine, Češke, Finske, Grčije, Hrvaške, Madžarske, Nemčije, Poljske, Portugalske, Slovenije, Švedske in Tunizije organizirajo tri spletne dogodke za mreženje z naslovom “Poiščite partnerje z Ustvarjalno Evropo”, namenjene predstavnikom kulturnega in ustvarjalnih sektorjev iz omenjenih držav. Dveurno mreženje bo vsakemu udeležencu/-ki ponudilo priložnost, da se sreča s potencialnimi partnerji za načrtovane projekte, predstavi svoje ideje kolegom iz tujine ter z njimi izmenja izkušnje in izzive tega negotovega obdobja.

KAJ

Spletno mreženje

KDAJ

13. okt. // 5. nov. // 26. nov., 10.00–12.00

PRIJAVA do

19. okt. prek prijavnega obrazca

Da bi zagotovili geografsko raznolikost, bomo iz vsake države izbrali omejeno število udeležencev glede na njihovo motivacijo za izvajanje mednarodnih projektov. Od udeležencev se pričakuje, da bodo predstavili koncepte projektov, v katere želijo vključiti mednarodne partnerje, in/ali pokazali trdno odločenost za sodelovanje s kolegi iz celotne regije, in sicer v kontekstu specifične teme posameznega srečanja (tj. digitalizacija v kulturi ALI enakost spolov v kulturi ALI zelena kultura).

Vsak dogodek bo imel poseben tematski poudarek, zato prosimo, da se prijavite le, če imate ali iščete projekt prav s tega področja:

13. oktober 10.00–12.00 Digitalizacija v kulturi
5. november 10.00–12.00 Enakost spolov v kulturi
26. november 10.00–12.00 Zelena kultura

Dogodek bo potekal v angleščini brez prevajanja, udeležba je brezplačna in odprta za strokovnjake z vseh področij kulturnih in ustvarjalnih sektorjev, ki jih zanima razvoj ali krepitev evropskih povezav, partnerstev in projektov.

Če želite sodelovati na enem od partnerskih mreženj, prosimo, da se prijavite do 19. oktobra 2020 prek PRIJAVNEGA OBRAZCA.

Predstavnik/-ca vsake organizacije se lahko udeleži le enega spletnega mreženja. Prosimo, upoštevajte, da je število prostih mest za vsako mreženje strogo omejeno. Vsi izbrani kandidati bodo o izboru obveščeni najpozneje 23. oktobra 2020.

Kandidati iz Slovenije naj se za dodatne informacije obrnejo na info@ced-slovenia.eu.

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1