Pitch Your Innovation Banner 20junij2022

Pitch Your Innovation!

Datum dogodka 20.06. 2022 • 10:00  −  20.06. 2022 • 13:00
VstopninaBrezplačno

Motovila (CED Slovenija) v sodelovanju z mrežo CED in Izvajalsko agencijo EACEA 20. junija vabi na spletni pitching za razpis Ustvarjalna Evropa – Laboratorij za ustvarjalne inovacije.

Na dogodku lahko sodelujete aktivno s predstavitvijo projekta ali v občinstvu in se kot partner pridružite predstavljenim projektom oz. se z namenom sodelovanja povežete s prisotnimi udeleženci.

Prijave obvezne!

Kdaj

Ponedeljek, 20. junij 2022, 10-13h

Kje

Na spletu (okolje Zoom)

Prijave do

Za predstavitev do 31. maj // Kot opazovalka_ec do 17. junij

O razpisu MEDSEKTORSKI SKLOP – Laboratorij za ustvarjalne inovacije

Creative Europe InnovlabEvropska Komisija želi z ukrepom „Laboratorij za ustvarjalne inovacije“ (CREA-CROSS-2022-INNOVLAB, rok za oddajo vlog 7. september 2022) spodbujati inovativne pristope k ustvarjanju vsebin, dostopu, distribuciji in promociji v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih ter v drugih sektorjih. Ti pristopi upoštevajo digitalni prehod in zajemajo tako tržno kot tudi netržno razsežnost.

Laboratorij bo omogočil oblikovanje inovativnih rešitev (npr. orodij, modelov in metodologij), ki se lahko uporabljajo v avdiovizualnem sektorju in vsaj še enem ustvarjalnem in/ali kulturnem sektorju. Rešitve morajo imeti potencial za prodor na trg.

Spletni dogodek Pitch Your Innovation!

KDAJ: Ponedeljek, 20. junij 2022, od 10.00 do 13.00.
KJE: Na spletu (okolje Zoom)

Med prijavljenimi bomo izbrali 14 organizacij, ki bodo predstavile projektno idejo, s katero želijo k sodelovanju povabiti mednarodne partnerje. Vsak udeleženec bo imel na voljo 5 minut za predstavitev svojega projekta ter 2–3 minute za vprašanja in odgovore iz publike.

Na dogodku lahko sodelujete aktivno s predstavitvijo projekta ali v občinstvu in se kot partner pridružite predstavljenim projektom oz. se z namenom sodelovanja povežete s prisotnimi udeleženci.

Dogodek organizirajo centri Ustvarjalna Evropa iz Avstrije, Češke, Danske, Francije, Irske, Italije, Hrvaške, Madžarske, Nemčije, Nizozemske, Poljske, Portugalske, Romunije, Slovenije, Slovaške in Španije.

PRIJAVE
Vabljeni, da predstavite projekt ali pa se dogodka udeležite kot opazovalka_ec tudi z namenom partnerskega povezovanja:

– S svojim projektom (z namenom predstavitve) se prijavite do 31. maja TUKAJ.

– Če se dogodka želite udeležiti le kot opazovalka_ec, se lahko prijavite do 17. junija TUKAJ.

Dodatne informacije: info[at]ced-slovenia.eu

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1