Rtv Slo Oddaja Panoptikum Evropska Sredstva V Kulturi In Umetnosti (5. Feb. 2020)

Obveščamo

Predstavnike kulturnega in ustvarjalnih sektorjev, odločevalce na lokalni in nacionalni ravni, medije ter širšo zainteresirano strokovno javnost informiramo o mednarodnem kulturnem sodelovanju in usmeritvah institucij EU na tem področju. Obveščamo o aktualnih ukrepih EU na področju kulture, filma in drugih ustvarjalnih sektorjev ter izvajanju področnega programa EU Ustvarjalna Evropa s poudarkom na uspehih Slovenije ter podprtih projektih slovenskih prijaviteljev.

(Foto: Oddaja Panoptikum: Evropska sredstva v kulturi in umetnosti, 5. feb. 2020.)

Kako do informacij?
  • Prijavite se na e-novice. Bere jih že več kot 3.200 naročnikov.
  • Pridružite se nam na dveh FB kanalih: Motovila in CED Slovenia.
  • Vabljeni na naše strokovne dogodke.
  • Če se nam niste utegnili pridružiti na dogodku, si lahko na našem YOUTUBE kanalu ogledate posnetke nekaterih preteklih strokovnih seminarjev, konferenc, posvetov, delavnic …
  • Vas zanima individualno svetovanje? Med delavnikom smo dosegljivi prek elektronske pošte in družbenih omrežij. Pišite nam!
  • Smo vstopna točka za informacije o razpisnih postopkih za vse ukrepe, ki se izvajajo v okviru treh sklopov programa EU Ustvarjalna Evropa (Kultura, MEDIA in Medsektorski sklop). Za ta sklop informacijskih in podpornih dejavnosti skrbi Center Ustvarjalna Evropa v Sloveniji (CED Slovenia), ki deluje pod okriljem zavoda Motovila. Poleg tega obveščamo o različnih programih financiranja EU, ki nudijo podporo (tudi) kulturnemu in ustvarjalnim sektorjem, ter napotujemo na specializirane partnerske informacijske točke, ki delujejo v Sloveniji.
  • Smo Informacijska točka za mobilnost (MIP): nudimo brezplačne, točne in zanesljive informacije ter storitve, povezane z mobilnostjo za vse umetniške in kulturne discipline, vključno z avdiovizualnim področjem.

Deli

Podpirajo nas

Zdruzen Logo Slo2
Ministrstvo Za Kulturo1 380x58
Logo Mol 1